Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 продуктів, які нашкодять твоїй шкірі

5 продуктів, які нашкодять твоїй шкірі

Не секрет, що досконалий тон обличчя залежить від безлічі факторів, тому загальний стан шкіри слід розглядати цілісно. Стрес, гормональний фон, недосип - ось основні причини проблем із зовнішнім виглядом. Але не можна забувати і про раціон, який відіграє важливу роль у боротьбі за рівну сяючу шкіру. Якщо ти хочеш, щоб відображення в дзеркалі завжди піднімало настрій, а не наводило тугу, переглянь своє харчування і виключи:

d3318b53eab38e8e4528cfb074acb368_cropped_630x350.jpg (22.94 Kb)
Молочні продукти

Ряд клінічних досліджень підтверджує зв'язок між вживанням "молочки" і виникненням акне. І особливо це стосується продуктів з високою жирністю. Крім того, лактоза (молочний цукор) стимулює синтез інсуліну, що несприятливо діє на стан шкіри. Таким чином, щоб уникнути появи почервоніння і висипань, краще не занадто захоплюватися молоком.

Солодке

Шкіра обличчя дуже чуйно відгукується на вживання продуктів з високим рівнем цукру. Спробуй взагалі не їсти шоколадки і тістечка хоча б тиждень, і ти помітиш результат! Дуже часто причиною акне стає саме любов до солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 продуктів, які ти обов'язково повинна їсти влітку

Сухофрукти

Крім очевидних цукерок і тортів до групи "ризику" належать і сухофрукти. Не багато хто знає, що вміст цукру в них досить висока, а саме - в сушених яблуках 81% цукру, в грушах - 62%, кількість цукру в родзинках становить - 59%, в куразі - 53% і, нарешті, в чорносливі - 38 %. Погодься, це солідно!

Каші швидкого приготування і мюслі

За рахунок відсутності жирів виробники часто збільшують кількість цукру, тому в "зручних" кашах рівень цукру часом доходить до 56%, в мюслях - до 55%.

Перчене й гостре

Любителькам пряної їжі теж слід замислитися: вона підвищує температуру тіла, тим самим розширюючи кровоносні судини. Як наслідок, "гостреньке" може викликати роздратування і почервоніння ніжної шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 20.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2065

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: