6 "добре" від перикису водню

Опубликовано: 22:15, 14.08.2015
Перикис водню - препарат, який має безліч варіантів застосування. Звичайно, якщо у вас немає на нього індивідуальної чутливості. За допомогою такого засобу ви покращите стан шкіри, відбілите зуби, загоїте рани...

hydrogen_peroxyde_uk.jpg (28.56 Kb)Застосовувати потрібно тільки 3% перекис водню.

1. Добре підсушує.
При шкірних висипаннях і прищах змочити ватяну паличку і обробити проблемні місця. Головне - не перестаратися і не застосовувати на все обличчя, а то можна отримати подразнення і лущення.

2. Добре дезінфікує.
Можна обробляти рани, порізи, мозолі, розчухані укуси комах. При нанесенні трохи пощипує і може утворювати бульбашки - це нормально.

3. Добре освітлює.
Акуратно змащувати ватною паличкою пігментні плями, веснянки, "чорні крапки" та пасма волосся.

4. Добре дезодорує.
Можна протирати взуття зсередини, щоб позбутися неприємного запаху.

5. Добре лікує.
- При кровоточивості та чутливості ясен півсклянки прохолодної кип'яченої води змішати з 1 ч. ложкою перекису і полоскати рот 2 рази на день;
- Нежить чи гайморит - розвести 10-15 крапель перекису в 1 ст. ложці прохолодної кип'яченої води і промивати ніс, закопувати розчин в ніздрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як сподобатися його друзям

6. Добре знеболює.
Якщо ви довго сиділи в незручній позі, і болить чи ниє шия, змочіть носову хустку або ватний диск в перекису, прикласти до шиї, зверху укутатайте поліетиленом для прогрівання на 15 хв. Якщо біль сильна, треба повторювати цю процедуру кілька днів.
Вернуться к материалу