Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 причини з'їсти грушу

3 причини з'їсти грушу

Сезон груш вже давно відкритий, але раптом ти ще не встигла оцінити користь цього солодкого фрукта. Ось три причини "підсісти" на соковиті груші.

grusha_2.jpg (32.12 Kb)
Детокс від похмілля

Вчені довели, що вживання 200 мл соку азіатської груші перед походом на вечірку з алкоголем допомагає знизити класичні симптоми похмілля на наступний ранок. Цей сік також зменшує рівень алкоголю в крові.

Профілактика діабету

У грушах міститися поліфеноли, що забезпечують профілактику діабету другого типу. Вони допомагають знижувати рівень цукру в крові за рахунок гіпоглікемічного ефекту. Вживання груш більше 5 разів на тиждень підвищує чутливість до інсуліну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 шокуючих небезпечних речей в твоєму домі

Корисна альтернатива цукеркам

Груші солодкі і соковиті, а значить, можуть допомогти тобі в боротьбі за стрункість. Всього кілька солодких плодів в день можуть цілком задовольнити твої потреби в солодкому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:50, 08.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2800

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: