5 вагомих причин не снідати

Опубликовано: 07:10, 29.09.2015
Сьогодні ми тебе здивуємо, виявляється.що вчені, які провели нове дослідження, виявили цікавий факт. Сніданок не є найбільш важливим прийом їжі. Чому ж експерти ставлять під сумнів переваги сніданків, дізнайся з нашого матеріалу.

mg_8888-edit.png (235.33 Kb)1. Ти можеш вважати сніданок найважливішим прийомом їжі, тільки в тому випадку якщо це твій єдиний здоровий прийом їжі за день. Але багато на сніданок люблять побалувати себе далеко не нешкідливими булочками, млинцями і навіть шматком торта. Та й бутерброд не завжди хороший з самого ранку.

2. Деякі шанувальники здорового способу життя вважають, що сніданок робить нас розумнішими. Але насправді думається на голодний шлунок легше і креативніше. Голод стимулює роботу мозку і змушує нас витрачати більше енергії, звільняючи таким чином місце для нової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ТОР-10 найкорисніших сніданків

3. Вважається, що чим рясніше твій сніданок, тим менша ймовірність того що ти переїси на ввечері. Головним прийомом їжі все одно залишається обід, або пізній сніданок. Організму потрібна енергія від їжі саме в денний час. В ідеалі, найважливіший прийом їжі має припадати на 12: 00-13: 00.

4. Існує теорія про те, що ти швидко схуднеш, якщо будеш велику частку калорій споживати саме на сніданок. Але дослідження Університету Вандербільта, показало що люди, які не снідають, можуть схуднути швидше, ніж ті які це роблять. На зниження ваги сніданок не впливає, головне витрачати отримані калорії і не переїдати.

5. Сніданок не впливає на твій метаболізм і не прискорює обмін речовин. Розігнати метаболізм може тільки дробове, збалансоване харчування, і, звичайно ж, помірне фізичне навантаження.
Вернуться к материалу