Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 10 продуктів, які тобі необхідні цієї осені

10 продуктів, які тобі необхідні цієї осені

На які продукти харчування тобі слід "покласти око" цієї осені? Ми склали топ най-найкращих, читай і користуйся!

383933832.jpg (42.99 Kb)
1. Яблука.
Ці фрукти у великій кількості містять вітамін С, вітаміни групи В. Покращують травлення, мікрофлору кишечника, знижують холестерин, виводять токсини з організму. Введи для себе правило з'їдати по 1 яблуку в день.

2. Гарбуз.
Містить цінні для організму вітамін С, В1, В2, РР, D, Е, цукру, клітковину, багато калію, заліза, фтору, магнію. Додай сюди пектин, який знижує рівень холестерину в організмі.

3. Томати.
Першість їм забезпечили високий вміст особливо активних антиоксидантів - лікопенів, а також вітамін С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Їж і спи: 6 закусок для здорового сну

4. Сливи.
У сливах міститься багато калію, який, надаючи сечогінний дію, допомагає організму виводити солі і надлишки води.

5. Чорний виноград.
У його корисний склад входять антиоксиданти флавоноїди. Ягоди чорного винограду здатні запобігати утворенню злоякісних пухлин.

6. Апельсини.
Солодкі апельсини багаті вітаміном С і вони знижують в організмі рівень поганого холестерину, зміцнюють імунітет і сприяють гарному настрою.

7. Брокколі.
Кращий постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. До речі, аскорбінової кислоти (вітаміну С) в броколі майже в 2,5 рази більше, ніж у цитрусових!

8. Селера.
У листі міститься багато каротину, вітаміну А, Е, К, РР і С. Селера благотворно впливає на роботу серця, нервової системи на процеси кровотворения.

9. Зелень.
Стався з повагою до будь зелені, вона вся корисна. Обов'язково подружися з петрушкою, листям салату, щавлем, шпинатом, руколою. У зелені міститься величезна кількість вітамінів і легкозасвоюваних амінокислот.

10. Горіхи.
Природне джерело білка. Горіхи містять йод, необхідний для нормального функціонування щитовидної залози, вітаміни групи В, необхідні для роботи мозку, вітамін Е, який підтримує здоровий вигляд обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 28.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1828

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: