5 порад міцного імунітету

Опубликовано: 07:10, 11.11.2015
На вулиці похолодало, твої друзі та колеги все частіше кашляють і чхають. Не чекай, коли сама підхопиш інфекцію, а прийми заходи щодо зміцнення імунітету вже зараз.

image_1583.jpg (36.41 Kb)Обліпиха.
У ній міститься багато вітамінів. Обліпиху можеш вживати як в сирому вигляді, так і робити з неї варення, настоянки та наливки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Холодна осінь: 5 порад як залишитися бадьорим

Цукор.
Велика кількість цукру послаблює імунну систему. Якщо тобі хочеться солоденького, зроби десерт за таким рецептом: Візьми курагу, родзинки, чорнослив, волоські горіхи і лимон. Всі інгредієнти прокрути через м'ясорубку і додай мед. Вийде дуже смачне і корисне блюдо!

Трави.
Особливо корисна в осінній період шипшина. Її можна заварити окремо в чашці або залити окропом з малиною і зеленим чаєм, настояти 30 хвилин і пити з медом.

Морепродукти.
Не забувай хоча б двічі на тиждень включати в меню морепродукти, які забезпечують організм білком, йодом і поліненасиченими жирними кислотами.

Фрукти.
Вони містять багато вітамінів, які так необхідні організму в цей період. Можеш зробити фруктовий салат з ківі, банана, апельсина і яблука. Додай волоські горіхи і залий сметаною або біо-кефіром.
Вернуться к материалу