7 неочікуваний причин головного болю

Опубликовано: 00:15, 21.11.2015
У тебе часто болить голова? Можливо варто дізнатися більше про причини поганого самопочуття? Подробиці у нашому матеріалі...

89836654.jpg (13.08 Kb)Засипання перед телевізором після тривалого дня.
Цей феномен відомий як "головні болі розслаблення". Дослідники виявили, що протягом перших шести годин після того, як стрес відступив, ризик головного болю у страждаючих мігренню підвищується в цілих п'ять разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Корисні властивості зеленого чаю

На цьому тижні дуже погана погода.
Дощову погоду справедливо звинувачують у тому, що вона впливає на самопочуття людей, але все ж не одна вона винна. Скачки температури і грози теж задають роботу лікарям швидкої допомоги. Поки ще не до кінця досліджено, чому, але у мешканців будинків, поряд з якими вдарила блискавка, ризик звалитися з мігренню збільшується на 28 відсотків.

Переведення годинника вперед або назад.
Все через те, що такі зміни стають втручанням в добові біоритми.

Якщо ти вирішила поласувати пахучими сортами сиру.
Вір чи ні, приблизно 25 відсотків усіх мігреней викликано тираміном - токсином, який міститься в тому числі і в сирах (навіть його назва походить від грецького слова Тірос - сир).

Аспірин, як це не парадоксально.
Найчастішою нерозпізнаної причиною головного болю є зловживання болезаспокійливими та іншими медичними препаратами.

Зміна звичок.
Якщо ти перестаєш висипатися, робити зарядку, їсти в звичний час, це може стати однією з причин головного болю. Вчені ще не визначили точну причину того, чому так відбувається, але налагоджений режим допомагає уникнути цієї напасті.

Твоя колега зловживає духами.
Близько 95% парфуму містять синтетичні сполуки, які викликають головні болі. Людям, чутливим до ароматів, варто також звернути особливу увагу на освіжувачі повітря, так як ті часто теж містять провокуючі речовини.
Вернуться к материалу