Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 корисних фактів про мандарини

6 корисних фактів про мандарини

Фрукт цей яскравий і ароматний, і ми з величезним задоволенням ласуємо їм в урочисті дні. А чи знаєш ти, що мандарини - це не тільки смачно, а ще й неймовірно корисно?

mandarin_4.jpg (31.73 Kb)
1. Сік з мандарина є дієтичним і лікувальним напоєм. Особливо він рекомендується дітям і хворим. Мандариновий сік при високій температурі втамовує спрагу.

2. Мандарини відмінно очищають легені при лікуванні астми і бронхітів. Вони містять велику кількість фенолікової амінокислоти, яка називається сінефріном. Це добре відомий протизастійний і протинабряковий засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 продуктів, що продовжать твою молодість

3. Відвар на воді з сухої шкірки мандарина пом'якшує кашель і надає відхаркувальну дію при бронхітах і трахеїтах.

4. Мандаринова шкірка входить до складу суміші лікарських рослин для отримання гіркої настоянки, яка застосовується в медицині для підвищення апетиту і поліпшення травлення. Її приймають по 10-20 крапель за 15-30 хвилин до їжі.

5. Плоди мандарина застосовують як цінний дієтичний продукт, що насичує організм вітамінами в зимовий час. Мандарини підвищують апетит, покращують обмінні процеси.

6. Ефірне масло мандарина піднімає настрій!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 02.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1519

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: