Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Чим корисні продукти з кокоса?

Чим корисні продукти з кокоса?

Кокосові горіхи - справжня знахідка для любителів екзотичної кулінарії! Вони смачні, корисні і легко вписуються в повсякденний раціон. Переконайся в цьому особисто!

kokosy-3prntld.jpg (46.94 Kb)
Кокосова вода
Цей продукт, який не варто плутати з кокосовим молоком, представляє з себе рідину всередині кокоса. Вона низькокалорійна, насичена корисними мінералами, які ми втрачаємо разом з потом, а тому стане відмінним засобом для втамування спраги після тренувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил ідеального тіла

Стружка
Нею називають висушену і перетерту м'якоть плоду з різними підсолоджувачами. Вона стане смачним доповненням до домашньої випічки та інших десертів, а також хорошою заміною для панірувальних сухарів. Спробуй обваляти в ній солодку картоплю або креветки!

Цукор
Кокосовий цукор - це цукор, вироблений з нектару зрізаних квітів кокосів. Цей натуральний продукт - багате джерело калію, магнію, цинку, заліза і вітамінів групи В.

Масло
Отримують це солодкувате масло з копри - висушеного маслянистого ендосперму горіхів кокосової пальми. Кокосове масло відмінно підходить для гасіння і смаження різних продуктів, а також стане смачною добавкою до попкорну.

Молоко
Так як самі кокоси не містять молока, його готують з суміші перетертої м'якоті і води. У результаті виходить веганська суміш, яка надає більш густу текстуру супам, соусам або пудингам. Як і кокосовий цукор, цю рідину можна додавати в кавові, шоколадні напої, каші та страви східної кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 08.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1564

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: