5 міфів про ринопластику

Опубликовано: 22:30, 16.02.2016
Хочеш виправити форму свого носа, проте боїшся? Читай про міфи ринопластики та вирішуй сама: бути чи не бути?

rinorgfrgplastika.jpg (15.12 Kb)Міф № 1 "Я принесу лікарю фото, і він зробить мені такий ніс"
Кожній особі - свій ніс. Ніяких фото або "як у ..." не сприймаються. Кожне обличчя моделюється індивідуально, тому не трудіться і не шукайте фотографії зірок або подруг з "ідеальними" носами. Ваш все одно буде іншим, виключно вашим.

Міф № 2 "Мій ніс вийде з моди"
Не так давно всі повально намагалися позбутися горбинки на носі, а зараз її вважають пікантною і цікавою деталлю. Але в цілому ніс - не колір волосся і не стрижка, це риси вашого обличчя, тому ніколи ніякі носи не входять до моду і не виходять з неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який напій допоможе схуднути?

Міф № 3 "Якщо я зроблю операцію, мій ніс буде крихким"
Деякий час після ринопластики, дійсно, ніс слід берегти, поки всі тканини остаточно заживуть. Але через приблизно півроку (терміни індивідуальні і залежать від особливостей кожної пацієнтки) ваш новий ніс нічим не буде відрізнятися від неоперованих (крім, звичайно, форми).

Міф № 4 "Після ринопластики мені не буде можна займатися спортом"
Боксом - безумовно, не варто. Але через місяць після операції можна ходити в тренажерний зал, на силові тренування, йогу, в басейн ... куди завгодно!

Міф № 5 "Мій новий ніс буде реагувати на мороз і миттєво червоніти (синіти)"
Це ускладнення виникає при повторних ринопластиках або ж при операції "на відкритому носі". Якщо лікар вам говорить, що операція займе 3-4 години, можете почати сумніватись: саме це може спричинити неприємні наслідки. При закритій ринопластиці подібних ускладнень не виникає, а сама операція триває близько 2 годин.
Вернуться к материалу