Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 варіанти смачних та корисних ліків

4 варіанти смачних та корисних ліків

Хто сказав, що ліки не бувають смачними? Читай та впевнись у протилежному сама.

fdda1111.jpg (258.37 Kb)
Апельсиновий сік
Один стакан апельсинового соку в день підтримує імунітет в "бойовій готовності" і служить відмінною профілактикою вірусних захворювань. Також апельсиновий сік служить для підтримки сил і збереження молодості.
 
Шоколад
Регулярне вживання цих ласощів покращує пам'ять і знімає синдром хронічної втоми. Правда, на це здатна не кожна плитка, а тільки темний шоколад, в якому багато какао і масла какао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триденна експрес-дієта
 
Мед
Це справжній еліксир молодості, про який людство так довго мріяло.

Насіння гарбуза
Насіння гарбуза - перевірений засіб від глистів. Для лікування протягом дня потрібно з'їсти 100 штук неочищених гарбузового насіння, розділивши цю кількість на чотири рівні порції. Все насіння необхідно старанно пережовувати - буквально до стану кашки. Рівно через годину після чергового прийому насіння в їжу потрібно буде випити чайну ложку касторової олії. І так чотири рази на день, два три дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 13.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1860

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: