Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 порад, щоб вилікувати застуду

5 порад, щоб вилікувати застуду

Лікуємо застуду за кілька днів!

depositphotos_365238_m-2015.jpg (194.2 Kb)
1. Якщо ми застуджені, то, як правило, загортаємось у ковдри в темній спальні. Насправді лежати весь день - зовсім не кращий варіант. Лімфатична система відіграє серйозну роль в боротьбі з інфекціями, але вона не пошле свої "антимікробні війська" по нерухомому тілу. Тому гуляйте на вулиці, якщо погода дозволяє. І постарайтеся дотримуватися звичайний для вас режим: їжте, вставайте і лягайте в той же час, що і завжди. Тоді тілу буде легше справлятися з хворобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротись із занепадом сил?
 
2. Як тільки ви відчули, що захворіли, починайте смоктати таблетки з цинком (краще - з ацетатом цинку). Саме він, а не ехінацея або вітамін С, допомагає швидше вилікувати простуду. Але тільки якщо розжувати або проковтнути таблетку, користі не буде. Оптимальна доза - 75 мг на день.

3. Пийте теплу воду з медом і лимоном. Солодкість і кислота стимулюють слиновиділення, що допомагає очистити горло і носові пазухи. Також напій зменшує подразнення слизових, а значить, полегшує нежить.
 
4. У сезон застуд мийте руки особливо часто. Люди, які повторюють цю просту процедуру частіше п'яти разів на день, застуджуються на 35% рідше, ніж ті, хто цього не робить. І не захоплюйтеся антибактеріальним милом. Для ретельного очищення цілком вистачає і звичайного.
 
5. Щоб знизити ймовірність підхопити інфекцію, по мінімуму чіпайте обличчя руками і якомога частіше користуйтеся під час їжі столовими приборами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 22.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1325

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: