Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Спорт і фітнес / 3 поради для швидкого та безпечного схуднення

3 поради для швидкого та безпечного схуднення

Ці поради допоможуть тобі схуднути без шкоди та утримувати отриматий результат.

pohudenie1.jpg (152.2 Kb)
1) Щоденник харчування.
Це дійсно допомагає позбавитися від зайвої ваги. Просто спробуй: записуй свій раціон протягом тижня, і ти не тільки зможеш проаналізувати і внести корективи в своє меню, але і автоматично почнеш менше перекушувати і додавати цукерки до чаю. Адже ніхто не хоче побачити, що за день було з'їдено 10 десертів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 фактів на користь авокадо

2) Група успіху.
По-перше, це може бути "готова" група підтримки, яку ти знайдеш в Мережі. Сьогодні з'являється все більше подібних проектів, де привести фігуру в порядок тобі допомагають дієтологи і фітнес-інструктори, які складають індивідуальну програму і кожен день контролюють її виконання. Займатися можна дистанційно, отримуючи всі матеріали по Інтернету. Щотижня або навіть кожен день тобі потрібно буде писати звіт про те, що ти їла і як тренувалася. Підтримка з боку тренера і учасників допоможе тобі не закинути проект під назвою "ідеальне тіло".

3) Систематичний підхід - фітнес і правильне харчування.
Самий безпрограшний варіант. Багатьом хочеться дива - наприклад, схуднути на 10 кг за тиждень, потім повернутися до звичайної обжерливості і утримувати вагу. Ти ж розумієш, що так не буває? Включи в свій раціон більше білків, виключи швидкі вуглеводи, попроси тренера скласти для тебе програму тренувань і займайся по ній 3 рази в тиждень. Ці прості кроки просто не можуть не привести до бажаного результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 22.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2283

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: