Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 правил для корисного перекусу

5 правил для корисного перекусу

Корисні перекуси для вашого здоров'я!

000juhnu7.jpg (177.73 Kb)
Дотримуйтесь графіку
Для того щоб налагодити метаболізм, важливо харчуватися в один і той же час кожен день. Тоді організм буде своєчасно виробляти потрібні ферменти для перетравлення їжі, а відчуття голоду перестане вас переслідувати цілими днями.

Злаки для енергії
Включіть в один з перекусів злакові: вони додадуть вам сили і енергії. Адже в злаках містяться корисні вуглеводи, які забезпечують повноцінну роботу всіх органів і систем, особливо нервової та травної, і взагалі грають дуже помітну роль в обмінних процесах нашого тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко позбутись судоми в ногах?

Фрукти - до обіду
Дієтологи радять їсти фрукти до обіду: справа в тому, що клітковина, що входить до їх складу, довго перетравлюється, ви ризикуєте заробити відчуття тяжкості в шлунку, якщо з'їсте їх у другій половині дня.

Горіхи
Горіхи містять білок - той самий білок, який дає нам енергію і насичує надовго. А ще горіхи містять фолієву кислоту, а значить, споживаючи їх регулярно, ми збережемо молодість і свіжість.

Корисні чіпси
Любите чіпси? Картопляні, на жаль, для перекусу не дуже підходять, адже вони містять крохмаль. А ось фруктові чіпси - як раз те, що треба. Чіпси з полуниці, банана, персиків, яблук - зараз їх можна знайти на будь-який смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 12.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1561

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: