Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 неочікуваних фактів про ПМС

5 неочікуваних фактів про ПМС

Ще трохи про жіночі чудасії у "ці дні"

09jjjmnhh.jpg (142.04 Kb)
Горе від розуму
Найбільше до ПМС схильні жінки, що займаються розумовою працею. Так що, якщо у вас вдома живе кандидат наук, або навіть цілий доктор, у якої наближаються місячні, зберіть речі, забийте холодильник їжею, і їдьте на кілька днів на дачу. А взагалі, згідно зі статистикою, кожна 20 дівчина страждає від підвищеної нервозності перед критичними днями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто знати про молочницю?

Прощавай, дієта!
Навіть ви сама дисциплінована в світі жінка, що героїчно харчується листком салату і половиною полунички, під час ПМС ви можете з подивом отямитись відбивною в зубах. Та нічого, не будемо лукавити, яка відбивна? Торт, два гамбургера, і ковбаска на солодке. Запити колою.

Які слова?
Під час ПМС жінка може раптово забути половину слів. Ну, добре, не половину, але достатню кількість для того, щоб виглядати недалекою. У всьому винен стероїдний гормон прогестерон, який відповідає за вербальну активність. Плакати тут не треба, хоча і дуже хочеться. Пройде ПМС- повернуться слова.

Шопінг і крадіжки
На 21-28 день менструального циклу припадає найбільша кількість крадіжок, скоєних жінками (ну зрозуміло, просто у них гроші на шопінг закінчилися). Так само статистика говорить, що найстрашніші і криваві жіночі злочини скоювалися в період ПМС.

Мінус кава, плюс молоко
Найкраще під час ПМС виключити кофеїнові напої. Кава може провокувати напади справжньою агресії. В ідеалі її краще замінити склянкою молока. Жінки, які п'ють молоко протягом місяця, отримують необхідну кількість кальцію і вітаміну Д, і менш схильні до прояву симптомів ПМС. Так що - бігом в магазин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 27.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1990

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: