Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 жіночі інтимні міфи, у які варто перестати вірити

4 жіночі інтимні міфи, у які варто перестати вірити

Гінекологи розповідають про деякі поширені повір'я і пояснюють, що - правда, а що - ні.

00yytgfvvbjm.jpg (121.29 Kb)
Міф 1: Статеві органи від природи погано пахнуть.
Насправді: здорова вульва в нормі володіє легким запахом, який може змінюватися в залежності від фази менструального циклу або після сексу. Незвичний неприємний запах може з'явитися в результаті проблем з особистою гігієною або через забутий тампона, а головне - з вини інфекцій. "Поганий" (тобто не такий, як завжди, різкіший) запах - привід відвідати гінеколога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 смачних салати для схуднення

Міф 2: Існує еталон того, як повинні виглядати статеві губи.
Насправді: статеві губи у всіх різні, як носи, і можуть бути яких завгодно форм, відтінків і розмірів. Наочний доказ того, що всі ми різні - робота британського художника Джеймі МакКартні "Велика стіна вагін", яка представляє собою зібрання гіпсових зліпків з інтимних місць 400 добровільних моделей. І, знаєте, там важко знайти два схожих зліпка.

Міф 3: Спринцювання - це хороший спосіб гігієни.
Насправді: спринцювання - це хороший спосіб убити мікрофлору, порушити рН піхви і дістати подразнення та опіки слизової. Робити це абсолютно не рекомендується. Досить звичайного миття зі спеціальними засобами. Якщо тобі здається, що цього недостатньо - просто прийми ванну.

Міф 4: Будь-які виділення з піхви - це погана ознака.
Насправді: ні, не будь-які. Здорова піхва виробляє мастило. Її вигляд змінюється протягом циклу. У ті дні, коли жінка готова до зачаття, виділення стають еластичними і нагадують яєчний білок - завдяки їм сперматозоїдам буде простіше зробити свою подорож до яйцеклітини. До кінця циклу виділення стають білими і густішими. Коли треба бити на сполох? Якщо виділення стають сирнистими, жовтими, сірувато-зеленими або їх помітно більше, ніж зазвичай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 24.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2792

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: