Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 рецептів для краси та здоров'я стоп

5 рецептів для краси та здоров'я стоп

Настало довгоочікуване літо! Однак улюблений сезон - це не тільки сонце, море і літні сукні, але також сухі і грубі п'яти. Як зробити шкіру ніг ніжною та оксамитовою? Ділимося найпростішими і корисними рецептами!

ertyuoiujy.jpg (218.71 Kb)
1. Яєчний жовток змішайте з чайною ложкою лимонного соку і столовою ложкою картопляного крохмалю. Нанесіть суміш на розпарені п'яти, тримайте, поки не висохне до "корочки", змийте теплою водою і змастіть п'яти жирним кремом.
 
2. Огрубілу шкіру на п'ятах можна пом'якшити, якщо накласти на неї маску зі свіжих кабачків. Кабачки дрібно наріжте, накладіть на марлю і прикладіть до п'ят на 30 хвилин, після чого змийте теплою водою і змастіть жирним кремом. Робіть таку маску раз на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто відмовлятись від солі?
 
3. Щоб за лічені дні зробити п'яти гладкими і ніжними, спробуйте зробити маску із зеленим чаєм і лимоном. Цедру подрібніть до кашки і змішайте з завареними листям зеленого чаю. Бажано, щоб суміш була тепла. Нанесіть її на стопи, замотайте поліетиленом, одягніть шкарпетки.
 
4. Візьміть листочок алое, розітріть його, м'якоть покладіть на проблемні місця, накрийте поліетиленом і зверху надіньте шкарпетки. Це компрес на ніч.

5. Добре поскрабуйте п'ятки оливковою олією, змішаним з сіллю (краще за все морською).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 03.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1672

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: