Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 поради, щоб перемогти алергію натуральними засобами

4 поради, щоб перемогти алергію натуральними засобами

Ми знаємо народні засоби, які допоможуть тобі!

oikjuytgvbnnm.jpg (188.25 Kb)
1. Фрукти і овочі.
У фруктах і овочах (особливо в журавлині, перці і цибулі) виявлено речовину кварцетин - найпотужніший імуностимулятор і антиоксидант. Він сприяє зупинці вироблення гістаміну - речовини, яке продукує організм у відповідь на алергію. При алергії вживайте продукти, багаті кварцетином. Можете скористатися і біодобавкою кварцетину. Вживати потрібно за 30 хвилин до їжі 3 рази на день. Рекомендована доза: від 250 до 600 мг.
 
2. Ананас.
Цей тропічний фрукт містить бромелайн - природний білок, який сприяє розщепленню ферментів. Бромелайн володіє потужним протизапальним ефектом і допомагає зменшити запалення носових пазух. Добова доза - 90 мг на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за лічені хвилини підняти самооцінку?
 
3. Вітамін С.
Ми знаємо про багато найцінніших властивостей цього вітаміну. Останні дослідження говорять про те, що вітамін С допомагає впоратися з алергією на цвітіння, так як він перешкоджає зайвому виробленні і секреції гістаміну.

4. Пробіотик.
Далеко не завжди бактерії - наші вороги. Правильний баланс корисних бактерій служить підвищенню імунітету організму і, звичайно ж, допомагає впоратися з алергією. У достатній кількості пробіотики знаходяться в йогуртах і сирі, у квашеній капусті і солоних огірках.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 17.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2363

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: