Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 порад, щоб стати щасливою вже сьогодні

5 порад, щоб стати щасливою вже сьогодні

Що ж робити, якщо ти зовсім розучилася бути щасливою?

43r35tergtry.jpg (141.78 Kb)
Думай позитивно
Поспіх починається в нашій голові. Скільки всього там роїться! Іноді ми самі дивуємося: "Та як мені в голову таке могло прийти!" Тим часом думка, слово і дія, з'єднані разом, викликають певні наслідки: умиротворення, м'якість, спокій, щастя ... Або повні протилежності цих понять. Тому вчися мислити позитивно. Немає шляху до щастя. Щастя - це і є шлях. Іноді він складний, але дуже цікавий.\

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зізнатись у коханні?

Не бійся робити добро
Ти напевно помічала, що правило "що посієш, те й пожнеш" працює безвідмовно. Зробив і подумав щось хороше - отримав хороше натомість. І неважливо, для себе або для іншого. А зробив щось погане - будь готова отримати погане.

Живи тут і зараз
Це не рекламний слоган популярного напою. Це прописна істина. Навчися радіти теперішньому моменту. Не думай виключно про майбутнє: "Я буду щасливою, коли вийду заміж/народжу дитину/зароблю багато грошей". Пам'ятай про те, що щастя - не результат, а процес. Сьогодні сонячний день? Увечері ти йдеш в гості в подрузі? День на роботі пройшов легко і спокійно? Тоді посміхнися! Адже все це дуже приємні дрібниці.

Позбудься сміття
Перестань мучити себе з приводу і без. Фільтруй інформацію, яку отримуєш, і перестань бути губкою, яка вбирає в себе все підряд. Перестань спілкуватися з людьми, які приносять в твоє життя негатив, і рідше лай себе.

Не відкладай мрії на завтра
І не тіш себе тим, що зможеш зробити що-небудь хороше післязавтра. Ти відмовляєш собі в тих заняттях, які не приносять грошей, а радість на "хліб не намажеш". Це не правильно. Нам всім потрібна порція радості, а радість не завжди приносять виключно матеріальні речі. Тому не бійся мріяти і йти за своєю мрією.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 22.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1996

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: