Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 цінних поради від стоматолога

4 цінних поради від стоматолога

Збережіть свої зуби здоровими!

erty456yy45.jpg (120.55 Kb)
Використовуйте зубну нитку хоча б раз на день
Без огляду, просто дивлячись на вашу посмішку, стоматолог може впевнено сказати, чи користуєтеся ви зубною ниткою. І дізнається він це не по крихтам їжі в зубах, а за кольором ясен. Тому що вони запалюються, якщо не вичищати залишки їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вітаміни потрібні для красивої шкіри обличчя?

Один хворий зуб може доставити шкоду всьому організму
Зламався зуб і після цього не боляче? "Ще не буду поспішати до лікаря", - вирішуєте ви і тут ви неправі. Дуже швидко ви можете заробити пульпіт, який при несприятливому збігу обставин призведе до поширення інфекції через носові пазухи по всьому організму.

Можна перестаратися з відбілюванням
Пристрасть до відбілювання зубів в домашніх умовах може призвести до витончення емалі. Відбілюючі смужки стоматологи радять використовувати не частіше разу на місяць, а зубну пасту або харчову соду не частіше ніж один раз на тиждень.

Не розтягуйте каву на півгодини
Кава з цукром, яку ви цідите маленькими ковтками протягом тривалого часу, руйнує емаль сильніше, ніж шматок торта, який ви їсте п'ять хвилин. Або пийте каву без цукру, або випивайте її швидше, ніж зазвичай.

Джерело: goodhouse.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 24.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1812

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: