Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 дивних способи для схуднення

5 дивних способи для схуднення

Ось що ми вам підготували...

wefre4rt4e5t43.jpg (175.54 Kb)
Заведіть собаку
Ви любите звіряток, але якось не доходили руки завести вдома волохатого улюбленця? Якщо ви всерйоз вирішили схуднути, то радимо вам придбати собаку. Мало того, що у вас з'явиться ще один член сім'ї, так він ще й подбає про вашу фігуру. Адже собаку доведеться регулярно вигулювати, і в дощ, і в сніг, так що від пішої прогулянки вам не ухилитися! Але ж дієтологи радять гуляти не менше 30 хвилин в день: це прискорює метаболізм і зміцнює м'язи.

Пийте воду
Проведені дослідження показали: 500 міліграм звичайної води, випитої за півгодини до їжі, здатні круто повернути стрілки ваг в зворотному напрямку. Ви почнете худнути, навіть не помічаючи цього, вам не треба буде ні дотримуватися особливих дієт, ні виснажувати себе в спортзалі. Краса, та й годі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбілити зуби без шкоди?

Дивіться фільми жахів
Виявляється, коли ми лякаємося, наш організм витрачає більше калорій. Перегляд фільму жахів по витраті калорій зіставимо з півгодинною прогулянкою - такий висновок зробили вчені з університету Вестмінстера. Але тільки не заїдайте "ужастики" шоколадом і печивом, а то всі витрачені калорії повернуться назад!

Займайтеся сексом
Це приємне заняття може бути ще й корисним для фігури! В університеті Монреаля з'ясували: жінка витрачає під час парування стільки ж калорій, скільки під час 10-хвилинної пробіжки. 69 калорій - стільки ви витратите енергії на секс, а це стільки ж, скільки міститься в цукерці "Рафаелло"! Бажаєте втратити більше калорій? Візьміть ініціативу в ліжку на себе!

Будьте чистьохою
Прибирання в будинку - це теж вид фізичної активності, і якщо ви всерйоз хочете схуднути, то вам варто стати ідеальною господинею. Генеральне прибирання (миття люстр і вікон, чищення килимів) забирає аж 3 500 калорій, а це практично стільки ж, скільки витрачає марафонець під час забігу. Чим не привід стати чепуруном?

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 08.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1596

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: