Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 шкідливих звичок, які принесуть тобі користь

5 шкідливих звичок, які принесуть тобі користь

Не варто категорично відмовляти собі у задоволенні.

fewfre42r23r234234.jpg (222.65 Kb)

Солодке на сніданок

Ви любите, лише тільки прокинулися вранці, схопити печиво або цукерку, і ви боретеся з цією звичкою, прикладаючи немислиму кількість сили волі? Можете розслабитися: недавнє дослідження в Тель-Авівському університеті показало, що ті, хто з'їдав на сніданок солодощі, втратили в середньому на 2 кілограми більше, ніж ті, хто взагалі відмовився від шоколадок і тістечок! Можливо, справа в тому, що продукти з великою кількістю вуглеводів дають насичення надовго, і, з'ївши солодке на сніданок, ви наступного разу захочете перекусити набагато пізніше, ніж якби поснідали салатом.

Бутербродик з маслом

Намагаючись харчуватися здорово, ви відмовляєте собі в продуктах, що містять жири, на зразок вершкового масла і сала? І дуже даремно: продукти, що містять корисні жири (як масло і сало), просто необхідні для здоров'я серця!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як спортивний бойфренд зробить тебе щасливою?

Келих вина

Школа вивчення здоров'я в Гарварді провела масштабне дослідження, в якому взяли участь 14000 жінок. Дослідження, що проводилося з 1976 по 2000 рік, показало, що ті, хто споживав приблизно до 15 порцій алкогольних напоїв в тиждень, були більш здоровими, ніж абсолютні непитущі. Звичайно, якщо не випивали ці 15 порцій за раз, а рівномірно розподіляли споживання спиртного. Споживання алкоголю, як заявили дослідники, знижує ризик виникнення певних захворювань, наприклад, хвороб серця, інсульту і когнітивних порушень.

Пізній підйом

Ви намагаєтеся вставати зі світанком, бо, як кажуть, жайворонки мають менше проблем зі здоров'ям? Розслабтеся і живіть за своїми власними біоритмами: недавнє дослідження японських лікарів показало, що ті, хто встає рано, мають проблеми зі здоров'ям частіше. А саме: серед жайворонків більше гіпертоніків і тих, хто переніс інсульт.

Лінь

Ви любите повалятися серед білого дня на тахті і всі вихідні провести за приємним нічогонеробленням? Звичайно, тотальна лінь - це не дуже добре. Але якщо ви працюєте як будь-яка середньостатистична людина, то ігнорувати напади ліні категорично не можна! Як кажуть дослідники, бажання полінуватися може бути ознакою того, що ваш організм виснажений і знаходиться на порозі стресу. В цьому випадку лінь - не порок, а ліки!

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:00, 25.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1354

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: