5 хвороб, про які свідчить стан очей

Опубликовано: 01:30, 16.09.2016
По своїх очах ти можеш виявити безліч хвороб.

yhujhygtg.jpg (284.53 Kb)Червоні очі свідчать про нестачу вологи в очах - вона ж, в свою чергу, може викликати не тільки почервоніння, але і запалення. Також червоні очі - вірний знак алергічної реакції. А виступаючі на очах капіляри можуть з'явитися через високого тиску або сильного недосипання.

Сухість очей може говорити про гормональні порушення, захворюваннях щитовидної залози, а також може бути наслідком тривалої роботи на комп'ютері.

Коли очі сверблять, слід перевіритися на алергію, а також на деякі інфекції. Зокрема, свербіж може бути симптомом запалення очей від шкірного кліща або стафілококів в віях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Який спорт подарує тобі вічну молодість?

Очі, які, навпаки, занадто сильно сльозяться, як правило, свідчать про синдром сухого ока (втрата або зниження здатності ока виробляти природну сльозу), який викликає сльозотечу і може привести до запалень.

Якщо ти часто відчуваєш втому в очах, зверни увагу, чи немає яких-небудь додаткових симптомів: почервоніння, сухості очей, "спалахів", раптового помутніння або навіть втрати зору. Якщо що-небудь з перерахованого присутнє, негайно звернися до фахівця.

Джерело: edinstvennaya.ua
Вернуться к материалу