6 порад, щоб релаксувати на роботі

Опубликовано: 08:00, 21.09.2016
Не варто тільки працювати на знос, варто вміти й трохи відпочити на роботі!

cdfvgregtwrfwe4r3w2r5.jpg (146.13 Kb)

Випийте чашку чаю

Науково доведено, що чай знімає втому і додає бадьорості на весь день. Але не потрібно пити його в поспіху, паралельно розбираючи купи паперів. Відпочиньте на кілька хвилин від справ і насолоджуйтеся теплим ароматним напоєм.

Перенесіться у відпустку

Якщо сил працювати немає, і хочеться послати під три чорти всіх і вся, просто змініть на кілька хвилин обстановку. Хоча б віртуально. Перегляньте свої улюблені фотографії з минулої відпустки. Змініть заставку на екрані монітора, поставивши туди надихаючу фотографію місця своєї мрії. Для повного відчуття літнього відпочинку - порадуйте себе улюбленим фруктом.

Влаштуйте релакс для очей

Щодня ми дивимося в комп'ютер або інші гаджети, які суттєво псують зір. Цілий день такого знущання над очима можна витримати тільки в тому випадку, якщо іноді влаштовувати очам відпочинок. Це можна зробити дуже простим способом: розслабтеся на своєму робочому кріслі і кілька хвилин посидьте з закритими очима. Це допоможе зняти напругу.

Послухайте музику

Улюблена музика може допомогти заспокоїтися і розслабитися майже в будь-якій стресовій ситуації. Так що навушники у вуха - і релаксуйте! А якщо вам пощастило, і ви в кабінеті одна, чому б не станцювати?

Прогуляйтеся поблизу

Робоче місце іноді потрібно залишати, щоб просто відволіктися і поглянути хоч одним оком на реальний світ. Можна прогулятися просто по території офісу, пройтися по сходах або ж вийти на вулицю. Головне - не піддатися спокусі і не піти занадто далеко! Якщо ж немає ніякої можливості відлучитися з робочого місця - просто встаньте з крісла, потягніться, подивіться у вікно. Це дозволить вам переключитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як змусити себе зайнятись спортом: 4 ефективні поради

Лікуйте душу запахами

Випийте чашку ароматної кави або ж капніть на зап'ястя улюблене аромамасло. Приємний запах створить затишну атмосферу, надихне і поверне гарний настрій. Тільки не перестарайтеся з різкими ароматами, які можуть перешкодити оточуючим.

Джерело: goodhouse.com.ua
Вернуться к материалу