5 спецій, які уповільнять старіння шкіри

Опубликовано: 00:45, 30.11.2016
Спеції це не тільки ароматна приправа до улюблених страв, вони також є потужним джерелом антиоксидантів і сповільнюють старіння.
6391_enciklopediya-speciy.jpg (78.46 Kb)

Фенхель

Фенхель допомагає зменшити почервоніння і подразнення, а також мінімізує сприйнятливість до сонячного світла. Тому для власниць чутливої шкіри ця спеція незамінна.

Гвоздика

Мелений запашний гвоздичний перець має протимікробну дію. Гвоздика добре очищує, стимулює травлення і засвоюваність важкої їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Роздратування і висипання: чотири продукти, які нищать красу шкіри

Перці

Вживання всіх видів перців (білого, чорного, червоного, зеленого) сприятливо впливає на циркуляцію крові, оскільки ця спеція добре очищує судини. В результаті шлаки і токсини поступово виводяться організмом, шкіра очищується і починає сяяти.

Куркума

Найбільш корисна свіжа або свіжозмелена куркума. Вона справляється з будь-якими шкірними вадами і захворюваннями, а також є профілактикою ракових захворювань.

Кориця

За рахунок вмісту антиоксидантів і дубильних речовин, кориця допомагає усунути запалення, очищує шкіру, робить її більш пружною і еластичною.

Всі ці спеції і прянощі можна додавати в каші, салати, використовувати для приготування м'яса, риби і морепродуктів. А деякі, як наприклад, куркуму можна розчиняти в стакані гарячого молока і пити перед сном.
Вернуться к материалу