3 простих правила, щоб не захворіти восени

Опубликовано: 21:10, 17.01.2018
Пізня осінь - період застуд та підвищення захворюваності на грип та ГРВІ. В холодну пору варто приділити особливу увагу власному здоров'ю та зайнятись профілактикою хвороби. Яких правил потрібно дотримуватись, щоб не підхопити вірус?

6750_virusi.jpg (47.39 Kb)1. Купіть оксолінову мазь. Впродовж дня ви змушені їздити громадським транспортом та бувати у людних місцях? Щоб не захворіти, оксолінову мазь втирають у слизову оболонку носа два рази на день (вранці та ввечері). Це надійний засіб профілактики, якщо ви маєте контакт з хворими або виходите на вулицю. Людям, в яких підвищена чутливість до оксоліну, не рекомендують використовувати цей метод.

2. Гуляйте та одягайтесь за погодою. Що може бути краще, ніж прогулянка перед сном? Щоб мати міцний імунітет, треба частіше бувати на свіжому повітрі. Уникайте багатолюдних місць. Не забувайте про здоровий 8-годинний сон. Перед тим як лягаєте спати, провітріть приміщення. Варто носити одяг з натуральних тканин, він не має бути надто тісним. Не треба носити багато одягу, прибережіть його на період зимових морозів.

3. Їжа та вода. Повноцінне здорове харчування забезпечує нормальне функціонування організму. Щоб бути здоровим, треба їсти багато овочів та фруктів. Їжа повинна включати всі поживні вітаміни та мікроелелементи. Не забувайте пити воду, чай, відвари. Рідина зміцнює імунну систему.

Будьте здоровими та ніколи не хворійте!

Вилікувати сезонну застуду можна народними методами.
Вернуться к материалу