12 кращих способів самомотивації

Опубликовано: 22:03, 09.05.2014
8340_l4yq_rei4nq.jpg (13.27 Kb) Мотивация - древнейший способ сподвигнуть себя на свершения. Читайте эту статью до конца и сможете мотивировать себя.1. Спілкування з дітьми допомагає побачити, як можна просто дивитися на світ. Ми, дорослі, часто, ускладнюємо ситуації. А коли пробуємо підійти до проблеми по -дитячому, виходить вирішити навіть найсерйозніші проблеми і досить швидко.

2. Використовуйте візуалізацію. Якщо у вас є мрія, про яку ви постійно думаєте, то в процесі мрій ви перебуваєте в гарному настрої. звідси і натхнення на досягнення намічених цілей.

3. Позбавтеся від обмежуючих переконань. Обмежують переконання сильно знижують вірогідність досягти результату. Навпаки, діючи безстрашно, багато людей дуже легко домагалися свого.

4. Вчіться. Навчання дозволить вам досягати великих результатів. Навіть ставши професіоналом своєї справи, не припиняйте вчитися чомусь новому.

5. Намагайтеся завжди допомагати іншим людям. Відчуття того, що ви комусь зробили добре, зробить і вас щасливішими.

6. Навчіться правильно організувати свою роботу, відпочинок та інше. Це заощадить масу часу і сил, які потрібні для досягнення бажань.

7. Знайдіть собі однодумців, які теж прагнуть до успіху. Підтримуйте один одного, діліться досвідом. Разом досягати успіху буде легше.

8. Обов'язково відпочивайте. Дуже корисно буде мати звичку гуляти вечорами перед сном. Проходжуючись, ви зможете обміркувати день сьогоднішній і спланувати завтрашній. Якщо немає можливості для прогулянки, можна послухати улюблену музику. Вона теж може допомогти вам розслабитися.

9. Вивчайте досвід інших людей, які змогли досягти успіхів. Аналізуйте, застосовуйте їх прийоми з досягнення цілей у своєму житті.

10. Обов'язково хваліть себе і заохочуйте за кожне досягнення. Це стимулює на подальші досягнення.

11. Економте свої сили і час. Не витрачайте свій час на порожню балаканину.

12. Будьте позитивною людиною. Живіть за принципом: «Все, що не робиться - все на краще».
Вернуться к материалу