Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / 7 найкращих серіалів, які варто переглянути на вихідних

7 найкращих серіалів, які варто переглянути на вихідних

Що подивитися, коли холодно і зимно, а з дому аж ніяк не хочеться виходити?Звичайно ж, серіали! Благо, сучасні мильні опери нічим не поступаються повноцінним кінокартинам. Найкращі - у нашій добірці...

1405-blazejow-girls.jpg (33.4 Kb)
Теорія Великого вибуху

У будь-якій незрозумілій ситуації продовжуємо дивитися "Теорію Великого вибуху". Цей шедевр не тільки пояснить, що за любов відповідає гормон окситоцин, а не купідончик з крильцями, а й додасть гарну порцію ендорфінів сміху, так як це чи не найсмішніший серіал.

images_thebigbangtheoryrcwjlunsefr6yzl.jpeg (30.69 Kb)

Елементарно

Якщо ти справжня прихильниця пригод Шерлока Холмса і доктора Ватсона, тобі напевно припаде до смаку несподівана версія відомого детектива, що отримала назву "Елементарно". Гарний шарф і пронизливий розум головного героя - чарівного і різкого джентльмена Холмса, витримка красуні Люсі Лью в ролі правої руки Холмса в розслідуваннях - рецепт смачного серіалу і задоволення одночасно для розуму і очей.

kinopoisk_ru-elementary-2250796.jpg (47.79 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між акторами легендарного "Беверлі-Гіллз" спалахнув скандал

Дівчата

Серіал "Дівчата" можна сміливо назвати інтелектуальним і тонким. Головну героїню грає авторка серіалу, в якому про життя чотирьох дівчаток у Нью-Йорку розповідається не тільки весело, але і пізнавально, а крізь діалоги героїв буквально просочується сіль життя. Серіал удостоївся безлічі нагород, включаючи "Кращу жіночу роль", що само по собі вже говорить багато про що.

girlsofgirls.jpg (45.5 Kb)

Царство

Колекцію жанру історичного костюма також можна поповнити серіалом "Царство". Історія молодої Марії Стюарт середини XVI століття могла б здатися нудною в порівнянні з більш зрозумілими аналогами драм XXI століття, якби не була навмисно знята на манер сучасних серіалів. Казка про царські інтриги з елементами магії, сильними духом героями і, звичайно ж, сукнями в підлогу.

s01e04_hearts_and_minds_1.jpg (39.31 Kb)

Білий комірець

Жанр розслідувань надійно зміцнився в чартах, а один з головних героїв, харизматичний Ніл Кефрі, в ідеальному костюмі, ще не залишив байдужою жодну дівчину.

belii-vorotnichek-6-sezon-date-release.jpeg (12.24 Kb)

Американська сімейка

Широке поле, де можна розвернутися сучасній американській комедії: виховання дочки сім'єю з двох геїв, один з яких син багатого пенсіонера, чия дружина - двічі депортована колумбійська емігрантка з шикарними волоссям. Старовинний рецепт "мама, тато, дві дитини і Альф" на новий манер в умовах сучасних американських реалій.

1201001245.jpg (31.34 Kb)

Гарна дружина

Взагалі, жанр юридичної драми - для особливих любителів. Це як любити історичні фільми або інтелектуальні серіали про психотерапевтів - не для всіх і не на кожен день. Для когось серіал "Хороша дружина" - це спідниці-олівець і строгі шпильки, для когось - зразок сильної жінки. Серіал стартував у вересні 2009 року і за цей час зібрав цілий букет нагород за найкращі ролі.

13989630_o-the-good-wife-season-5-facebook.jpg (30.33 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 15.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5453

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: