3 фільми, які врятують від депресії

Опубликовано: 19:00, 28.01.2016
Щоб відчути себе краще та впевнено крокувати далі - варто просто переглянути ці кіношедеври та надихнутись на нові звершення. Вперед!

123446mkl_.jpg (44.28 Kb)Розридатися
"P.S. Я люблю тебе"

Як не дивно, але в тій тузі, що передує депресії, плакати зовсім не хочеться. І це погано. Тому тобі абсолютно необхідно поридати. Але так, щоб потім відчути полегшення. Тому тобі не підійде ні "Білий Бім, чорне вухо", ні "Хоробре серце", ні "Танцююча в темряві". Поплачеш, звичайно, але потім захочеться лягти і померти. Тому подивися "P.S. Я люблю тебе" - це фільм, який змусить розплакатися кого завгодно, але в кінці ти відчути не тугу, а світлу печаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 кінопрем'єр цього тижня

b1388c1a7cc40710f940618e1519ea0d.jpg (93.54 Kb)

Надихнутися
"Джой"

Залишився останній ривок, потрібно лише трохи напружитися, і ти вирвешся з цієї липкою туги. Але проблема в тому, що ресурсу на цей ривок у тебе, швидше за все, немає. Тобі потрібна мотивація. Тому постарайся зібратися з силами і дійти до кінотеатру. Там йде "Джой" - фільм про жінку, яка змогла. Не так-то просто стати успішною підприємницею. І, найважливіше: це не просто надихаюче кіно. Це фільм, заснований на реальних подіях. Вона змогла, а значить, ти теж зможеш. Тобі потрібно тільки трохи натхнення. Так ось же воно - йди і дивись.

5cbecb47666b474d519562044ec798.jpg (106.97 Kb)

Встати і піти далі
"Форрест Гамп"

Ну ось, ти майже вибралася. Тепер тобі потрібно просто встати і піти далі. Але ти б давно це зробила, якби це було просто, так? "Просто піди і зроби" або "просто перестань" - найдурніші в світі поради. Чесно сказати, за таке хочеться стукнути чимось важким. Якщо ти віриш, що все дійсно буде просто. І так трапляється. Але для того, щоб в це повірити, потрібно переглянути геніальну стрічку про Форреста Гампа. Нам, власне, більше нічого додати. Просто подивися.
Вернуться к материалу