3 цікаві серіали для перегляду з коханим

Опубликовано: 15:00, 27.02.2016
Не знаєте що подивитись з коханим вечорами? Пробуйте серіал, один з запропонованих вам точно сподобається.

113183c716b186024f8fce5dfd88a51d.jpg (190.76 Kb)"Майстри сексу"
Серіал розповідає історію доктора Вільяма Мастерса і Вірджинії Джонсон, які досліджували "Цикл сексуальних реакцій людини". Їх робота привела колег до незвичайних результатів як в їх особистому житті, так і в цілій історії, адже вони - піонери сексуальної революції!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 романтичних фільми для перегляду з коханим

"Правила спільного життя"
Абсолютно точно забавний і дотепний серіал про те, як люди вибудовують свої відносини. У центрі сюжету знаходяться дві парочки: одна пара вже живе разом більше 15 років, а інша утворилася зовсім недавно. І, природно, кожна сторона намагається дати інший "вірну пораду" в любові. І хто ж відмочує жарти краще всіх? Звичайно, п'ятий персонаж - холостяк!

"Іноземка"
Новий серіал, який завоював серця глядачів з усього світу. За сюжетом військова медсестра з 40-х років XX століття Клер Рендалл (до речі, вона заміжня) якимось магічним чином переміщується в часі і виявляється ... в 1743 році. Самі розумієте, пригода так собі: війни і повна антисанітарія. Хто ж знав, що саме там, в іншому часі, вона зустріне чоловіка, якого їй буде призначено полюбити? Загалом, подивіться обов'язково!
Вернуться к материалу