4 кращі кінопрем'єри цього тижня [ВІДЕО]

Опубликовано: 15:00, 09.03.2016
Що подивитись цього тижня? Дивись свіжі прем'єри та обирай найкраще!

kjkjkj9999.jpg (241.55 Kb)Брати з Ґрімзбі
The Brothers Grimsby

Українська прем'єра 10 березня 2016
Агент секретної служби у рамках чергового завдання терміново повинен залягти на дно і для цього прибуває в тихе портове містечко Ґрімзбі. На своє нещастя шпигун не врахував однієї маленької деталі – тут йому доведеться зустріти свого відбитого на всю голову брата, відомого уболівальника-хулігана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 фільми, що надихнуть на зміни [ВІДЕО]

carol_ver4_xlg.jpg (93.32 Kb)

Керол
Carol

Українська прем'єра 10 березня 2016
Фільм розповість про складні взаємини двох жінок, що живуть в Нью-Йорку 50-х років. Одна з них - зовсім молоденька продавщиця, яка мріє про більше, а інша - заміжня дама, яка страждає від відсутності любові.

7721g.jpg (112.36 Kb)

Ніч Святого Валентина
Ночь святого Валентина

Українська прем'єра 10 березня 2016
Пристрасна, ніжна, безрозсудна – любов може бути різною. Її оспівують, обожнюють, плекають. Зрештою, їй виділили червоний день у календарі - День святого Валентина! Що ж відбувається за лаштунками чарівного свята усіх закоханих? Про це розкажуть герої чотирьох кіно-новел, об'єднаних в одному сюжеті романтичної комедії "Ніч святого Валентина".

allegiant-part-1-kadr-3.jpg (32.78 Kb)

Дивергент. Глава 3: Віддана
The Divergent Series: Allegiant

Українська прем'єра 10 березня 2016
Трис і Тобіас разом з компанією друзів вибираються за межі рідного дому. Вони хочуть дізнатися правду і здобути свободу. Але потрапляють прямо в Бюро Генетичного Захисту. Виявляється, у минулому розгорілася генетична війна за чистоту. В результаті світ поділили на «генетично чистих» і «генетично пошкоджених» особин. А вчені перетворилися в одержимих чудовиськ і почали експериментувати.

Вернуться к материалу