3 круті фільми про літній відпочинок

Опубликовано: 15:00, 03.06.2016
Все літо! Пора у відпустку за пригодами!

666666666tggryhfh.jpg (207.21 Kb)Відв'язні канікули
Ми працюємо півроку, відкладаємо гроші на відпустку, щоб потім витратити їх за тиждень. Брит, Кенді, Фейт і Коті - кращі подруги зі школи. Під час навчання вони часто разом відривалися на повну котушку, а тепер більшу частину свого часу проводять в гуртожитку за уроками. Однак скоро у дівчат канікули, і вони планують відпочити по повній. Для того, щоб добре відірватися, треба спочатку добре підзаробити. А як заробити грошей швидко і багато? Тільки за допомогою продажу наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як хобі допомагає покращити роботу мозку?

7154.jpg (65.14 Kb)

Все включено: Канікули в Греції
Одного разу сім'я зразкового шведського податкового інспектора відправляється на відпочинок до Греції. І тут таке починається! Всі падають, кричать, ходять в трусах по аеропорту, стрибають в одязі в басейн - загалом, роблять всякі несподівані дивацтва! А що це означає? Значить відпочинок у них пройде дуже і дуже весело!

1446911951_kinopoisk_ru-babysitting-2-2669741.jpg (.63 Kb)

Superнянь 2
Френк і Соня їдуть в прекрасну сонячну Бразилію, де в розкішному готелі Соніного тата збираються провести незабутній відпочинок в своєму житті. Френк готується зробити пропозицію своїй коханій. Він вже написав звернення, купив обручку, залишилося тільки попросити руки Соні у її батька ... І ось тут-то виникає проблема. Справа в тому, що батькові дівчини зовсім не подобається наречений дочки: він відправляє його з друзями - сексуально стурбованим Семом, наївним диваком Ернестом і розумово відсталим Алексом - на екскурсію в джунглі разом зі своєю крикливою і докучливої бабусею. Ох, вона їм там влаштує ...
Вернуться к материалу