3 круті фільми про життя підлітків

Опубликовано: 15:00, 26.08.2016
Ось що ми пропонуємо подивитись цих вихідних!

ygfr64e45fg.jpg (183.79 Kb)Паперові міста
Жаліслива історія про підлітків в пошуку себе, які намагаються прикрасити своє життя і для цього вигадують всякі небилиці. Зоряна роль Кари Делевінь, яка пробує себе в ролі актриси, і, на думку критиків, виходить це у неї досить вдало. Молодий хлопець Кью, з дитинства закоханий в свою чарівну сусідку Марго, отримує таємничі послання з пропозицією розшукати її, тому що вона пропала. Тепер хоробрий лицар у що б то не стало повинен врятувати свою кохану!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 кінопрем'єр цього тижня [ВІДЕО]

rf43t4345r435.jpg (2.97 Kb)

Літо. Однокласники. Любов.
Бенефіс Демі Мур і Майлі Сайрус перетворюється в переконливу комедію про відносини батьків та дітей. Француженка Ліза Азуелос, раніше зняла успішний фільм "LOL" у Франції, вирішила випробувати свої сили на іноземній аудиторії і зняла американську версію тієї ж історії. Фільм закликає ставитися до неминучого конфлікту "батьків і дітей" з гумором і запевняє, що йоржисті неслухняні підлітки в глибині душі насправді такі ж вразливі і чутливі, як і всі ми.

6uu5u67867yu.jpg (373.16 Kb)

Випускний
Комедія на межі фолу малює життя випускників "11 А", їх батьків та вчителів на порозі шкільного випускного. Все, що хвилює підлітків (як пронести алкоголь на вечірку), батьків (як би прилаштувати дітей в хороший університет) і педагогів (як би створити максимально хороше враження про юні обдарування). Творці фільму попутно проходяться по поширеним стереотипам і висміюють всіх - від геїв до качків, але при цьому вперто підштовхують глядача до ідеї про "шкільні роки чудесні", які добре б запам'ятати надовго, тому що, незважаючи на всі клятви і прощання на випускному, швидше за все, ви бачите всіх цих людей в останній раз.

Джерело: cosmo.ru
Вернуться к материалу