5 фільмів, які допоможуть тобі повірити у себе

Опубликовано: 12:00, 09.09.2016
Тепер тобі є що переглянути цього вечора та чим надихнутись на нові звершення.

the-pursuit-of-happyness-469632.jpg (37.1 Kb)В гонитві за щастям
Герой Уілла Сміта котиться під укіс: його робота не приносить грошей, борги ростуть, маленький син потребує уваги і забезпечення, дружина, не витримавши всього цього, кидає їх. Тепер перед батьком-одинаком стоїть завдання: зробити неможливе, освоїти нову професію і таки добитися того, про що завжди мріяв - успіху, добробуту і, головне, щастя! І знаєш, що? Він таки це зробить, незважаючи ні на що! До речі, компанію Уїллу в "Погоні за щастям" склав його син, ще маленький Джейден - можливо, саме тому відносини сина і батька на екрані вийшли такими зворушливими і справжніми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кінопрем'єри варто побачити цього тижня? [ВІДЕО]

the-shawshank-redemption-1523739_1.jpg (41.76 Kb)

Втеча з Шоушенка
Цей фільм, з Морганом Фріменом у головній ролі, по праву вважається класикою голлівудського кінематографа і справжнім кіношедевром. Герої знають, що, по суті, у них немає майбутнього, що життя - приречене, але при цьому примудряються зберегти віру в себе і краще в людях. Під час перегляду ти будеш і плакати, і сміятися, але в кінці кінців зрозумієш - опускає руки МОЖНА НІКОЛИ, НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН.

knockin_27-on-heaven_27s-door-1682539.jpg (26.3 Kb)

Достукатися до небес
Тіль Швайгер прекрасний. Але це далеко не єдиний аргумент, щоб переглянути цю картину. Якщо порівнювати з попередньою стрічкою, то в житті героїв цієї картини все ще сумніше - вони невиліковно хворі і усвідомлюють, що жити їм залишилося недовго. Проте, вони проживають цей нетривалий термін так, як більшість з нас не проживає всього життя - виконують свої мрії, ризикують, плюють на думку оточуючих. Якщо ти думаєш, що у тебе все погано і ніщо не радує - включай "Достукатися до небес" прямо зараз, він допоможе тобі навчитися цінувати і смакувати кожен момент!

coa1fwpuwaan313.jpg (51.65 Kb)

Маленька міс Щастя
Ця чарівна дівчинка у виконанні Ебігейл Бреслін ставить перед собою чітку мету і ніщо (відсутність даних, талантів та іншого, і ніхто (дивні і дуже різношерсті родичі) не зможуть їй в цьому перешкодити. Окей, можливо, перемога в конкурсі краси їй не дістанеться, але це ні на мить не похитне її впевненості в своїй унікальності. Дивлячись на свій круглий животик в дзеркало, чудо-дівчинка в окулярах вимовляє: "Yup, still fabulous" ( «Мда, я як і раніше неперевершена") і ми всерйоз вважаємо, що цю фразу варто зробити своїй щоденною мантрою!

-la-m_26_23244_3bme-556803.jpg (28.08 Kb)

Життя в рожевому кольорі
Історія жінки-легенди, Едіт Піаф, чию роль зіграла настільки ж неперевершена Маріон Котійяр. Талановита, але не визнана, тендітна, але неймовірно сильна героїня бореться за своє місце під сонцем кожен божий день і ... виграє навіть у тих випадках, коли, здавалося б, результат вирішений наперед. Цей фільм про силу духу - якщо ти не зрозуміла, саме вона і ніщо інше, вирішує, як людина проживе своє життя, яка, до слова, дається нам тільки раз.

Джерело: cosmo.com.ua
Вернуться к материалу