5 порад, як прикрасити новорічне дерево

Опубликовано: 13:00, 20.12.2015
Сьогодні ми поговоримо про те, як прикрасити новорічну ялинку, і запропонуємо для тебе різні варіанти.

j0431277.jpg (51.6 Kb)
Лаконічний монохром
Надзвичайно оригінально і нетрадиційно виглядає різдвяне дерево, вбране в зелені тони. Відтінки дощу, куль, бантів та інших елементів можуть бути абсолютно різними. Важливо, щоб вони входили в одну колірну гамму. Незвичайною ялинкою, витонченістю і новизною її образу легко здивувати найдосвідченіших естетів.

У двох кольорах
Більш традиційний і звичний варіант - комбінація двох колористичних рішень. Привабливо виглядають сполучення червоного і золотого, синього і сріблястого, зеленого і жовтого, фіолетового і бронзового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойонсе одягнулась у новорічну ялинку [ФОТО]

Кантрі-стайл
Ще один спосіб красиво прикрасити ялинку вдома - зробити це в модному стилі американської села. Знадобляться в'язані рукавички, саморобні ганчіркові ляльки у вигляді сніговиків, Санта-Клаусів і різних новорічних персонажів. Підійдуть штучки, валяні з вовни.

Еко-стиль
Актуальна тенденція, яка полягає в прикрасі природними і натуральними виробами. Відмінно підійдуть шишки, жолуді, морські раковини, мандарини, імбирні пряники.

Креатив
Наостанок ми приберегли найцікавіше і нова течія - прикраса ялинок у вигляді якихось конкретних об'єктів. Немає нічого вдаліше, як прикрасити ялинку в 2016-му фотографіями, якщо ти захоплюєшся фотографуванням. Любиш читати? Можна взагалі не купувати справжнє дерево, а зробити імпровізовану фігуру з книг класиків і задекорувати її гірляндою, поставивши наверх зірку.
Вернуться к материалу