7 образів для Нового року

Опубликовано: 08:00, 27.11.2016
До Нового року ще цілий місяць, але ми знаємо, що кожній дівчині важливо завчасно продумати свій образ і наряд. А ці ідеї макіяжу до всього ж ще й дуже прості, вистачить буквально 15 хвилин, щоб навести марафет.

9074_63286_0.jpg (224.46 Kb)Новорічна ніч - це приємне торжество, тому хочеться бути ошатною і красивою. Якщо у тебе немає часу довго продумувати і готувати б'юті-образ, то зверни увагу на ці 7 ідей.

Кожен з цих макіяжів одночасно і простий і з родзинкою. Пропонуємо тобі розглянути більш детально і вибрати свій ідеальний новорічний макіяж.

Винна помада і smoky eyes

Винна помада - хіт зимового сезону, а якщо доповнити образ димчастим макіяжем очей, виходить дуже стильно і гарно. Недбалі локони доповнять образ ідеально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Модна форма брів 2017
-Як не перебільшити з новорічним мейкапом та виглядати стильно
-Десять типових помилок під час зняття макіяжу

Золоті тіні і фіолетова помада

Це досить яскравий, оригінальний макіяж, який підійде сміливою дівчині. Зауваж, що лінія вій при цьому залишається ледь нафарбованої. А колір фіолетовою помади важливо вибрати свій, орієнтуйся на відтінок шкіри.

Кудрі і яскраві стрілки

Цей макіяж в стилі диско підійде для тематичної вечірки. Важливо, щоб зачіска була пишною, а в макіяжі акцент роби тільки на очі.

Блискітки і червона помада

Також досить помітне поєднання, і в звичайному житті цей макіяж виглядав би швидше вульгарно, але для новорічної ночі - в самий раз!

Ніжний і скромний спосіб

Зібрані волосся, трохи перламутрових тіней, вологі прозорі губи - і образ натуральної красуні тобі забезпечений.

Только губы

Цей макіяж і ти зовсім можеш зробити за 5 хвилин. Але врахуй, що він також для дуже сміливих. По-перше, у тебе повинна бути ідеальна шкіра, а по-друге дуже зі смаком підібраний помада. Але мінімалізм ніколи не вийде з моди.

Бронзові тіні

Кольори металік цієї зими - на піку популярності, але при цьому не обов'язково обмежуватися тільки золотом або сріблом. Наприклад ось цей графітовий відтінок дуже ефектно виглядає.
Вернуться к материалу