6 універсальних ідей манікюру, які підійдуть для ділового та святкового образу

Опубликовано: 22:30, 01.12.2016

Манікюр доповнює образ, створює певний настрій, тому це вважається досить важливою деталлю. Поєднувати ошатний і офісний стиль - нелегко, але цілком можливо.

9372_office-manikure.jpg (63.63 Kb)
Найуніверсальніші відтінки лаку, які підійдуть під будь-який образ - це бежевий і червоний. І той, і інший варіант відмінно виглядають на коротких нігтях і підходять для будь-якої ділової зустрічі або вечірки.

Урізноманітнити класичний манікюр можна, виділивши безіменний палець за допомогою золотистого покриття або гліттер відповідного відтінку. Це виглядає і строго, і не нудно одночасно.

Блідо-рожеве, персикове, бежеве або ніжно-блакитне покриття буде виглядати доречно в будь-яких обставинах. Манікюр в пастельних тонах підійде як для довгих, так і для коротких нігтів. Для різноманітності можна зробити місячний манікюр або, якщо на твоїй роботі все не дуже суворо, зробити дизайн з малюнками і стразами.

Лунку біля основи нігтя можна покрити контрастним відтінком або ж прозорим лаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Red hot: 6 небанальних ідей червоного манікюру
-Ідеї новорічного манікюру (ФОТО)
-Готові до кардинальних змін? Незвичайний манікюр (ФОТО)

Актуальні «голі» нігті також будуть доречні для офісного манікюру. Вибирай традиційні кольори лаків, наприклад, червоний, чорний або білий. Однотонний манікюр в такому стилі не виглядатиме зухвало, адже геометричні малюнки налаштовують на робочий лад.

Як для ділового, так і святкового образу завжди підходить френч. Можна зробити його цікавішим за допомогою матових лаків, наприклад. В одному дизайні поєднуй матовий лак для основи і глянсовий відтінок в тон для покриття верхньої частини.
Вернуться к материалу