3 способу швидко врятувати зіпсований манікюр

Опубликовано: 22:45, 01.12.2016

Манікюр відколовся або зламався ніготь? Кожній жінка знайома така неприємна ситуація. Ми підкажемо, як швидко привести в порядок твої нігті.

7477_depositphotos_7509345_m-2015.jpg (31.03 Kb)
Один з найбільших жіночих кошмарів - це коли зламався ніготь або зачепився недавно нафарбований манікюр, а тобі вже потрібно терміново виходити з дому. Або ж таке трапилося в дорозі. Ми підкажемо як швидко виправити прикру помилку.

зламався ніготь


Завжди носи з собою пилку. Прочитавши це, відразу ж поклади її в косметичку або сумочку. Так вона точно виявиться завжди під рукою. Отже, якщо у тебе надламався ніготь, акуратно підпили куточок, якщо це френч або ж повністю спили його до місця зламу.

Також можеш купити клей для штучних нігтів.
Звичайно, їм не варто приклеювати постійно зламані нігті, але в експрес ситуації він точно врятує твій манікюр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Тенденції манікюру та педикюру в новому році
-Модний манікюр 2016: 3 круті ідеї
-Ідеї новорічного манікюру (ФОТО)

Змастив лак


Це не новина, коли ти робиш відразу кілька справ одночасно: збираєшся вийти на вулицю, фарбувати нігті, снідаєш або розмовляєш по телефону. Перше, що ти можеш зробити в ситуації, це повністю перефарбувати зіпсований ніготь. Але бувають випадки, коли у тебе під рукою немає рідини для видалення лаку, а неприємний конфуз вже стався.

Візьми ватяну паличку, нанеси на неї будь-яке масло для особи або нігтів. Спочатку акуратно зніми крапельку, а після ретельно протри залишки. Також не забувай про топове покриття для лаку, воно швидко висушить манікюр і збереже його на тривалий термін.

Відлупився лак


В такому випадку тебе може врятувати тільки лак з блискітками. Щоб уникнути несподіваних неприємностей, носи його з собою, ну і придбай для початку цей нехитрий експрес засіб. Ти вже здогадалася, що потрібно зробити, щоб усунути проблему? Зафарбуй будь-яке місце, де відлупцював лак - блискітками. Іншим нігтям також надай трохи блиску. І ось, новий святковий манікюр готовий.

Цей спосіб подовжує життя манікюру майже до безкінечності.
Вернуться к материалу