Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 9 неймовірних способів обдурити своє тіло

9 неймовірних способів обдурити своє тіло

Незважаючи на те, що наш мозок є неймовірно розумним, все ж його можна "обдурити". Дізнайся які 9 проблем можна вирішити за допомогою маленьких хитрощів.

fullsize_1fffffffffffffffffff.jpg (22.34 Kb)
1. Якщо у вас сильно дере горло
Помасажуйте мочку вашого вуха. Це активує вушні рецептори і рефлекторно викличе спазм в горлі, який полегшить першіння.

2. Якщо вам важко розчути бурмотіння співрозмовника
Поверніть до нього праве вухо, адже воно краще чує швидку невиразну мову. А тиху мелодію допоможе краще розчути ліве вухо, адже воно більш чуйно вловлює музичні переливи.

3. Якщо ви чоловік і вам дуже треба в туалет
Примусьте себе подумати про секс. Відразу терпіти стане легше. Тому що сечовипускання і секс - взаємовиключні поняття.

4. Якщо ви страшно боїтеся уколу
Прокашляйтесь під час хворобливого введення голки. Це значно зменшить біль, за рахунок збільшення напруги в грудній клітці і спинномозкової рідини, що знизить чутливість больових рецепторів.

5. Якщо ночами печія заважає вам заснути
Спробуйте спати на лівому боці. Було доведено, що таке положення тіла зменшує занедбаність соляної кислоти з шлунку в стравохід. Це пов'язано з тим, що при положенні на лівому боці кут між стравоходом і шлунком зменшується, і потрапляння в стравохід кислоти стає скрутним.

6. Якщо у вас болить зуб
Полегшити біль допоможе розтирання кубиків льоду по долоні в перетинки, що утворюється між великим і вказівним пальцями. Тим самим ви заблокуйте больові сигнали від хворого зуба до мозку.

7. Якщо ви обпекли палець
Зменшити ймовірність появи пухирів на місці опіку, допоможе прикладання до хворого місця чистої подушечки іншого пальця. Це навряд чи також ефективно допоможе впоратися з болем, як шматочок льоду, проте ви уникнете тривалого лікування пухирів.

8. Якщо ви перебрали зі спиртним, і це призвело до запаморочення
Візьміться рукою за стійкий предмет. Справа в тому, що рідина, що знаходиться у внутрішньому вусі тієї ж щільності, що і кров. Розбавляючи кров, алкоголь підвищує щільність рідини у внутрішньому вусі і піднімає куполу, регулюючу рівновагу. Мозок перестає правильно сприймати положення тіла. Навіть той факт, що ви твердо стоїте на землі, навряд чи допоможе в цій ситуації. Тільки тактильні відчуття від руки допомагають мозку виправити неправильне враження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фруктовий пілінг від розтяжок

9. Якщо після пробіжки ви відчули біль у боці
Видихніть при перенесенні ваги тіла на ліву ногу. Це зменшить тиск печінки на діафрагму і знизить больові відчуття в боці. Пам'ятайте. Що більшість людей робить видих, ступаючи на праву ногу, а це веде до збільшення тиску на печінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 08.10.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1904

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: