6 ознак справжньої дружби

Опубликовано: 09:00, 10.01.2016
Твоя найкраща подруга - твій надійний тил. Ці 6правил допоможуть тобі зробити ваші відносини ще міцнішими.

106195_orepeuv.jpg (41 Kb)Слідкуй за словами
Бережи її секрети як свої, ніколи не пліткуй про неї, але й не мовчи, якщо хтось в твоїй присутності наполегливо намагається перебрати її брудну білизну.

Приймай її плюси і мінуси
Дружба трохи нагадує безумовну любов. Зрозуміло, у вас є спільні риси, але навіть характери єдиноутробних близнюків ніколи не збігаються на всі сто. Одного разу вона прийме зовсім не те рішення, що ти їй пропонувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як почати "нове" життя?

Не намагайся зам'яти конфлікт
Ми всі намагаємося уникати сварок, особливо з кращими друзями - нашої головної групи підтримки. І тим самим даємо ситуації загостритися ще сильніше. Пам'ятай, що перед тобою практично твоя сестра, яку ти сама вибрала. Вона тебе обов'язково зрозуміє.

Слухай, перш ніж говорити
Коли вона розповідає про свої негаразди, першим ділом хочеться в подробицях пояснити їй, як і що треба виправити. Але час від часу всім нам потрібен просто уважний співрозмовник, а не приблизний громадянин Країни Порад.

Дозволь їй жити своїм життям
Ви не клялися присвячувати один одному весь вільний час. І якщо бойфренд попросив її провести вихідні з ним, а не з тобою, це не означає, що він негідник.

Знайди час для неї
У першому класі ви вирішили бути разом все життя, але чоловіки, діти, робота втручаються в ці плани і не дозволяють тобі бігти до неї за першим покликом. Щоб не віддалитися від одного з найважливіших людей у твоєму житті, частіше клич її разом пообідати або запрошуй до себе в гості.
Вернуться к материалу