5 типів чоловіків, за яких не можна виходити заміж

Опубликовано: 02:00, 24.07.2016
1. Безпомічний невдаха
Він постійно потребує вашої допомоги. Безперестанку говорить про свої проблеми, але ніколи не цікавиться вашими. Жінка йому потрібна для постійного підживлення почуття власної значущості, моральної підтримки і розради. Він ніколи не буде самостійним, не стане вашою опорою і "кам'яною стіною".

692419b9c1a1dad885a85a95847ecb39.jpg (134.25 Kb)2. Той, хто одружується тільки на словах
Він прекрасно знає, що для завоювання жіночої довіри цілком достатньо обіцянок. Тому наважиться поговорити з вами про шлюб, навіть побудує майбутні сімейні плани, знаючи, що це саме те, що ви хочете почути. Але до дій він не перейде, ніяких подальших заходів не зробить. Свої ж реальні вчинки і рішення він ніколи з вами не обговорює.

3. Чоловік, який в усьому з вами погоджується
Він готовий годинами слухати ваші замріяні монологи про грандіозні весільні плани. Про те, де ви будете жити, які меблі купите і т.д. Він знає, що ви спите і бачите той заповітний день, який з'єднає вас узами шлюбу. Але, як тільки ви запропонуєте йому описати власне уявлення про ваше весілля, тут же послідує відповідь: "Все буде так, як хочеш ти". У таких випадках потрібно звертати увагу на його вчинки. Якщо далі словесних відмовок справа не йде, шлюбу, швидше за все, не вийде.

4. Хто має яку-небудь залежність
Залежність буває різна. І якщо з футбольним фанатом або шанувальником комп'ютерних ігор ще можна якось ужитися, то з людиною, залежною від алкоголю або наркотиків, будувати відносини неможливо. Проблему його залежності доведеться вирішувати вам, і завдання може виявитися непосильним. Тому не варто навіть братися за все це - він просто не підходить на роль вашого чоловіка.

5. Шукач пригод і розваг Він любить весело проводити з вами час. Але, як тільки йому стає нудно, він починає шукати нові пригоди і гострі відчуття. Така людина навряд чи годиться для створення сім'ї. Все, що він хоче, - це розваги і секс. Як тільки ви заговорите про весілля, він обов'язково зміниться в особі і скаже фразу в стилі "Не псуй момент" в надії, що ви кинете цю дурну затію.
Вернуться к материалу