5 секретів, як зберегти пристрасть у шлюбі

Опубликовано: 11:00, 26.11.2016

Кілька порад, як повернути колишню пристрасть і зробити секс в багаторічному шлюбі жарким, немов на початку знайомства.

8234_d0kgxofhnty.jpg (37.81 Kb)
Те, що з часом пристрасть згасає, - це відомий факт. Втома, звичка і побут беруть своє. Але це негативно позначається на щастя сімейного союзу: за даними вчених Чапменского університету (США), 57% чоловіків відчувають себе в багаторічному шлюбі незадоволеними щодо сексу.

Жінки також сприймають це не кращим чином - вони більше не відчувають себе привабливими для свого чоловіка.

Однак близько 30% пар вдається зберегти пристрасні відносини і після багатьох років шлюбу. Дослідники з'ясували їх звички, які зберігають "перчинку" у відносинах.

Проявляй пристрасть протягом усього дня


Це набагато важливіше, ніж химерні пози в сексі або секс-іграшки. Адже то створює стійкий емоційний фон протягом усього дня, а не тільки тоді, коли швиденько хочеться сексу. Робіть один одному грайливі компліменти, фліртуйте і не соромтеся виявляти почуття. Це той випадок, коли їх "кількість перейде в якість" - продовження у вигляді сексу буде хотітися все частіше і регулярніше.

Розмовляйте з чоловіком про секс


Це підвищує рівень довіри в парі. Говоріть, що саме вам сподобалося в ліжку в минулий раз, діліться своїми відчуттями в процесі, розповідайте, що б ви хотіли спробувати ще.

Якщо тобі ніяково попросити чоловіка спробувати щось новеньке, скажи, що тобі наснилося, як ви це робили уві сні, і оціни його реакцію. Якщо це його зацікавило, запитай, чи не хоче він спробувати це в життя?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Сім причин займатися сексом перед роботою
-Три перевірених способи догодити чоловікові у ліжку
-Три помилки жінки під час сексу

Не забувай про прелюдії


На жаль, тільки 17% пар знаходять час на якісну прелюдію в сексі. Розслаблююча музика, масаж, свічки і т.д. - Один з найсильніших стимуляторів сексуального задоволення. Крім того, вони допомагають переключитися після важкого робочого дня і максимально сконцентруватися на отриманні задоволення.

Експериментуй


Коли у тебе був секс з тією самою людиною більше 100 разів, здається, що вже всі вивчено, нудно і передбачувано. Експериментуйте - використовуйте секс-іграшки, пробуйте нові пози, сексуальну білизну, дивіться разом порно, пробуйте нові види сексу - це поверне вогник у ваше інтимне життя.

Зосередитися на жіночому задоволенні

Так, це той випадок, коли корисно трошки побути егоїсткою. Чоловічий оргазм сприймається як даність для більшості предствителей сильної статі. Однак жіночий оргазм більш вибагливий - тільки 66% жінок відчуваю його під час сексу.

Ті пари, які більше розмовляють про особливості жіночої анатомії, процесі збудження у жінок - щасливіші в інтимному житті. Адже чоловік знає, як гарантовано доставити своїй жінці задоволення. А, отже, чим більше приємний секс для жінки, тим частіше вона буде хотіти ним займатися.
Вернуться к материалу