Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 ранкових ритуалів, які зроблять вас щасливішими

5 ранкових ритуалів, які зроблять вас щасливішими

Як найчастіше виглядає початок вашого дня? Чи знаходите ви час для приємних ранкових ритуалів? Насправді встигати виконувати їх набагато простіше, ніж здається! Головне - пам'ятати: маленькі звички мають величезний вплив на хід вашого життя в цілому. Тому не лінуйтеся наповнювати ранок заняттями, які будуть задавати тон всьому дню і робити вас щасливішими.

45bdc4bbb20fddb2d8e8b219538e6b60_medium1.jpg (11.31 Kb)
1. Спілкування з рідними
 
Розкажіть коханому, що ви бачили уві сні минулої ночі. Подаруйте дітям поцілунок. Присвятіть 5 хвилин домашньому вихованню. Обговоріть з родиною день і дізнайтеся, у кого які плани.
 
2. Ода ранку
 
Напевно у вас є улюблена пісня, заряжающая енергією і вірою в себе. Починайте свій ранок з танцю під її музику. І пам'ятайте: у себе вдома співати може кожен!
 
3. Турбота про тіло
 
Почніть ранок з розтяжки, спробуйте заняття йогою або прогуляйтеся навколо будинку. Ранкові вправи чудово активізують метаболізм, покращують самопочуття і регулюють апетит. Більш того, вченими доведено, що регулярні практики покращують функції мозку і пам'ять.

4. Сніданок з видом біля вікна
 
З'їжте сніданок, спостерігаючи, що відбувається за вікном. Порадуйте себе свіжою випічкою з найближчої пекарні. Поспостерігайте, як все навколо пробуджується до життя, і ви неодмінно теж відчуєте приплив енергії.
 
5. Рання пташка
 
Хоча б раз на тиждень зустрічайте схід сонця. Насолодитеся чарівним моментом, споглядаючи, як ніч перетворюється на день. Оцініть дивовижний колір неба і тишу навколо. Посміхніться, адже у вас попереду новий день, наповнений щастям!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найчарівніша і найпривабливіша

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 26.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2377

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: