10 правил щасливих відносин з точки зору чоловіків

Опубликовано: 17:00, 12.10.2015
Сьогодні ми зібрали 10 основних правил щасливих відносин з чоловічої точки зору. Як бачить чоловік хороші відносини скоро будеш знати і ти, детальніше в нашому матеріалі.

0a18845f28c9dff0b16f7ea625866a95.jpg (28.23 Kb)1. Хваліть його за те, що він зробив, а він натомість буде захоплюватися вами за те, які ви є.

2. Говоріть, чого ви хочете, а чого ні. Вони погано вміють здогадуватися.

3. Ставте конкретні цілі. Не "Мені хотілося б, щоб ти виявляв до мене більше уваги", а "Завтра з 20.00 до 20.20 я буду тобі розповідати про свою роботу: будь ласка, роби вигляд, що ти зацікавлений. Я залишу нагадування в твоїй пошті".

4. Не дорікайте його у тому, що він рідше, ніж ви, займається домашніми справами. Будинок належить вам, тому що вам важливіше відчувати себе господинею. Так, він може винести сміття! Але пам'ятає, яким був скандал, коли це сміття виявилося екібаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:12 речей які заводять чоловіків

5. Він не любить, коли близькі жінки кричать і плачуть. Для нього це сигнал того, що в вашому житті все йде неправильно. І тому він може піти - все одно тут вже все зіпсовано.

6. Не змушуйте ревнувати. Хіба що трохи. Ревнощі виїдають мозок ще сильніше, ніж вам. О ні, він не проти, щоб вами захоплювалися сторонні чоловіки. Але буває боляче, коли ви при них захоплюєтеся кимось іншим.

7. Не перевіряйте телефони і пошту, будь ласка. Він не поставиться до цього з розумінням - просто стане менше вас поважати.

8. Коли ви живете разом, не відмовляйте в сексі занадто часто. Відмова ранить чоловіків набагато менше, але секс їм все-таки потрібен. Нехай примітивний - це все одно краще, ніж ніякого.

9. Не позбавляйте його друзів, спілкування і захоплень. Так, ви йому дорожче цих нероб, тупих рибалок і ідіотського футболу. Але вам самим не сподобається те, що в результаті без цього від нього залишиться.

10. Посміхайтеся: для нього це знак того, що все йде добре. Інакше для чого все взагалі?
Вернуться к материалу