5 правил, які допоможуть знайти справжню любов на сайті знайомств

Опубликовано: 09:00, 15.10.2015
Щоб твої пошуки увінчалися успіхом, щоб не витрачати час на всяких ... дивних особистостей, яких може принести до тебе мережевий потік, ми вирішили дати тобі кілька порад!

muzhchina-zhenshchina-tsvety.jpg (27.12 Kb)1. Обери найкраще фото
Ні, не те, де ти відфотошоплена так, що тебе і впізнати важко. Краще з реальних, може бути, крапельку відкоригованих (сам бог велів замазати прищик на підборідді), з актуальною зачіскою, зі звичним тобі макіяжем. Краще, якщо на фото ти будеш посміхатися, але не сексуально-заклично, а звичайно.

2. Нехай фото буде з історією
Ідеальний варіант - якщо на фотографії не тільки твій портрет, а й якісь предмети, образи або фон, які щось розповідають про твій характер, захопленнях або хобі. Наприклад, якщо ти любиш вишивати - нехай на першому плані будуть п'яльці і яскраві нитки, а якщо ти захоплюєшся скелелазінням, фото на тлі гір стане відмінним вибором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин, за якими восени ти можеш бути для нього спокусливішою

3. Доповни фото короткою інформацією про себе
Не пиши пишномовні фрази в дусі "Мене важко знайти і легко втратити", ти ж не шкарпетка. Розкажи про свої захоплення, улюблені варіанти дозвілля, місцях, де побувала або мрієш виявитися, роботі, улюблених фільмах. Уяви, що розповідаєш про себе новачкові у вашій дружній компанії.

4. Розмісти кілька групових фото
Ти ж не хочеш, щоб потенційний новий знайомий подумав, що крім надії зустріти свою любов у твоєму житті немає нічого? Покажи, що ти весела, різнобічна, у тебе є друзі, подруги і колеги.

5. Дай лінк на свій Instagram
Знак пошани і приманка одночасно: якщо гостю твоєї сторінки достатньо інформації про тебе, він оцінить той факт, що ти не виклала 100500 фотографій відразу. З іншого боку, якщо фотографій здалося недостатньо - будь ласка, йди і дивись!
Вернуться к материалу