Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 причин чому він не дзвонить після першої зустрічі

7 причин чому він не дзвонить після першої зустрічі

Він дуже сподобався тобі і попросив твій номер телефону. І ось ти з завмиранням серця чекаєш звітного дзвінка: а раптом цей хлопець і виявиться тим, кого ти завжди чекала? Але він все не поспішає набрати твій номер ... Що сталося?

209003_3.jpg (36.51 Kb)
1. Страх першого дзвінка
Навіть якщо перша зустріч пройшла відмінно, люди все одно бояться дзвонити першими. Він думає: "А що, якщо вона мене не згадає?"; "Що, якщо вона мені відмовить?"; "Що, якщо вона кине трубку, ледь почувши мій голос?".

2. "Йди своєю дорогою"
Звичайно, страх бути відкинутим - це не єдина причина, по якій чоловік не дзвонить, хоча обіцяв. Подумавши двічі, він може вирішити, що недостатньо зацікавлений у відносинах - так само, як і ти можеш передумати з ним зустрічатися, гарненько все зваживши. Може бути, він вирішив, що ти занадто яскрава для нього або хімія між вами недостатньо сильна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-7 речей, які чоловіки ненавидять у твоїй зовнішності

3. Його наміри - не такі вже благі
Іноді чоловік не дзвонить, бо і не збирався. Можливо, він просто хотів отримати твій номер телефону, щоб самоствердитися і довести собі (або друзям), що на нього западають красуні.

4. "А може, я не вчасно?"
Чоловіки розуміють, що час, у який він зателефонує жінці, може мати важливе значення. І постійно запитують себе: чи повинен я зателефонувати завтра або здамся настирним? А якщо чекати занадто довго, може бути, вона вирішить, що я не зацікавлений в ній? У кінцевому рахунку, ця дилема часто змушує чоловіків піти легким шляхом і не дзвонити взагалі.

5. Людина і автовідповідач
Коли ми говоримо про перший дзвінок - ми маємо на увазі розмову з тією, кому він дзвонив, а не з автовідповідачем або сусідкою по квартирі. Так що він, можливо, просто не додзвонився - якщо ти залишила міський номер.

6. Ти дзвониш сама
Іноді жінка не хоче давати свій номер і натомість просить чоловіка дати його телефон - мовляв, я подзвоню тобі сама. Якщо ти виявиш ініціативу: багато чоловіків цінують таку рішучість.

7. Якщо він все-таки подзвонив ...
Передбачається, що під час першого телефонного дзвінка люди домовляються про зустріч. Це не означає, що запрошення піде відразу ж за вітанням: йому, можливо, захочеться поговорити. Але якщо ви попрощалися, а він так тебе нікуди і не покликав - швидше за все, щось пішло не так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 02.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2434

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: