8 ознак того, що він хоче від тебе піти

Опубликовано: 01:30, 04.11.2015
Іноді треба йти на випередження або хитрощами виправити ситуацію. Як зрозуміти, що чоловік хоче піти від вас? Розповість МіЛеді.

maxres77789default.jpg (26.76 Kb)1. Він все рідше дзвонить і пише
Якщо раніше хоча б раз на день на своєму телефоні ви з радістю бачили його номер, то тепер ніжні sms забуті просто як жанр (звичайно, якщо ви самі їх не шлете), та й на ваші дзвінки він не завжди відповідає.

2. Він перестав бути ласкавим
Ніжні жести і зворушливі слова забуті - не тільки на людях, але і коли ви залишаєтеся наодинці. Він вже не той трепетний і турботливий закоханий, якого ви зустріли колись. Ласки і поцілунки стають все більш рідкими, і в них набагато менше пристрасті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин, чому не варто поспішати з'їжджатися

3. Вам ніби немає про що говорити
Всі сюжети здаються якимись порожніми, не по суті, а якщо він заговорює про щось сам, то тільки про нейтральні речі, які не зачіпають ні почуття, ні емоції.

4. Він байдужий до ваших турбот
Ви вже місяць твердите про те, що потрібно заїхати до друзів, які давно чекають в гості, або в хімчистку, щоб забрати ваше пальто, а він, як навмисне, вибирає маршрути, на яких "зовсім не по дорозі" і уникає ваших потреб.

5. Він став дратівливим
Прискіпується до дрібниць, на порожньому місці влаштовує сцени ... Можливо, вся справа в тому, що йому не вистачає духу прямо сказати, що відносини його вже не влаштовують, і неусвідомлено він сподівається довести вас до такого стану, що ви самі віддасте перевагу піти.

6. Він затримує допізна на роботі
І це прекрасно можна зрозуміти: якщо вдома ситуація викликає у нього стрес, зрозуміло, йому хочеться проводити якнайбільше часу поза зоною доступності.

7. Ви все менше часу проводите разом
Вечірній сеанс, похід в театр або клуб, столик на двох у ресторані, поїздка на вихідні - коли у вас все це було в останній раз?

8. Ви (майже) не займаються сексом
По крайній мірі, ви робите це набагато рідше, ніж раніше, - хоча обстановка цілком дозволяє і часу більш ніж достатньо.
Вернуться к материалу