6 фраз, якими хлопці замінюють зізнання в коханні

Опубликовано: 07:10, 08.11.2015
Вимовити три заповітні слова хлопцям так само непросто, як і нам, дівчатам, тому вони маскують їх під іншими, здавалося б, зовсім не пов'язаними з почуттями фразами. Якими? Дізнайся з нашого матеріалу.

cos0510152a.jpg (21.08 Kb)"Вибач мене".
Чоловікові визнати свою помилку - все одно, що публічно оголитися, і якщо він робить це, щиро вибачаючись перед тобою, то насправді любить тебе і поважає. Твоє прощення для нього набагато важливіше, ніж власна прямота.

"Ти така гарна".
Кожна дівчина може відрізнити комплімент, сказаний з метою загладити свою провину або затягнути в ліжко від справжнього, люблячого компліменту. Коли він прокидається з тобою в одному ліжку, бачить без макіяжу, дивиться прямо в очі і каже: "Ти неймовірно красива" - це хороший знак, повір нам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 речей, які зрозуміє тільки наречена

"Давай я допоможу".
Він каже це не тому, щоб здаватися лицарем і не тому, що повинен. Він правда хоче взяти на себе частину твоїх турбот і це прекрасно.

"Ми повинні побувати там наступного літа".
Довгострокові плани - довгострокові почуття. Якби він сумнівався, що ви з ним і далі будете разом, то не будував би з тобою планів на наступний місяць, рік або ціле життя.

"Ти в порядку?".
Це питання може злегка дратувати, особливо, якщо він задає його в момент, коли тобі дійсно погано. Тим не менш, він за тебе переживає, йому небайдуже твій настрій і самопочуття - що ще потрібно для щастя?

"Спасибі тобі".
Навіть через місяці і роки він не почав сприймати тебе, як належне. Він цінує все, що ти робиш і не лінується це показати.
Вернуться к материалу