10 істин, які потрібно знати про відносини

Опубликовано: 07:10, 06.11.2015
Можливо, слід час від часу нагадувати собі головні істини відносин? Почни з найважливіших - про них ми сьогодні і поговоримо.

image_1529.jpg (32.37 Kb)1. У партнерів повинні бути однакові цінності.
Якщо ви з хлопцем не поділяєте кулінарні пристрасті один одного - це не біда. Тим не менш, ставлення до життєвих цілей і цінностям у вас має сходитися - інакше міцні, довготривалі стосунки практично неможливі.

2. Тільки ти можеш вирішувати, що добре для тебе і твоїх відносин.
Чудово мати подруг і батьків, які завжди можуть дати тобі цінні рекомендації з приводу відносин, бойфренда і життя в цілому. Але якщо у твого серця на це цілком протилежний погляд, то слухай його - як правило, воно поганого не порадить.

3. Пари, які живуть разом давно, борються за свої стосунки.
Вони досі разом тільки тому, що цінують один одного більше власного его, чи не пасують перед труднощами, ставлять потреби один одного в пріоритет і знаходять у собі мужність вибачитися після сварки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 причин, чому смартфон вбиває кохання?

4. Секс має значення.
Скільки б ми не говорили про розуміння і повагу, сексом нехтувати не можна - це фізичний спосіб показати партнерові свої почуття. Якщо у вас почалися проблеми на цьому грунті, краще поговорити по душах і разом попрацювати над їх усуненням - воно того варте.

5. Іноді глобальні зміни в житті роблять людину зовсім іншою.
Якщо одного разу ти зрозумієш, що з ним, "новим" тебе вже майже нічого не пов'язує, краще пошукати того, хто буде з тобою "на одній хвилі".

6. Шпигунство - ворог щасливих стосунків.
Мабуть, не було ще жодної лав-сторі, коли стеження одного партнера за іншим зробила б пару щасливою.

7. Зовнішність, походження, вид діяльності або кількість грошей на рахунку не гарантують великої любові.
Якщо ти відсіюєш претендентів на своє серце, керуючись подібними критеріями, то власними руками позбавляєш себе щастя.

8. Свої відносини не можна порівнювати з іншими відносинами.
Батьки пережили жахливий розлучення? Це не означає, що і твої стосунки приречені на провал! Перестань порівнювати - займися собою!

9. Ти не можеш насильно змінити партнера.
Те, що люди не змінюються - не зовсім вірно. Вони змінюються, але тільки тоді, коли самі цього щиро захочуть. Не варто обманювати себе і вступати у відносини з людиною, щоб у процесі підігнати його під свої мірки - це свідомо програшний шлях.

10. Ніхто не може читати твої думки.
Образитися на те, що він не зрозумів, чому ти образилася - це так по-нашому, якщо чесно. Коли ти просто приймеш той факт, що чоловік - не екстрасенс і не може читати твої думки, то значно полегшиш собі життя.
Вернуться к материалу