6 порад як знайти кохання свого життя

Опубликовано: 21:30, 06.11.2015
6 простих порад допоможуть тобі знайти ідеальну другу половинку, деталі в матеріалі...

thumb2-e25868dd401c63aa0c6508ea6f71bf3f.jpg (16.39 Kb)Зміни мислення
Одне недавнє дослідження показало, що тобі потрібно поцілувати близько 15 хлопців і побути хоча б у двох серйозних відносинах, щоб у підсумку зустріти "того самого". Це не означає, що тобі потрібно терміново бігти і цілувати всіх підряд незнайомців, але це означає, що тобі потрібно відкрити своє серце до знайомств з новими людьми і стримати свої очікування від цих зустрічей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Кар'єра та кохання: як поєднати та зберегти відносини?

Займися самоаналізом
Але не самокопанням - це різні речі. Застав свою свідомість розсунути рамки, влаштуйся зручніше, візьми олівець з блокнотом і постарайся чесно відповісти на наступні питання: "Які якості в чоловіку для мене важливіше всього?", "Як мій майбутній чоловік повинен до мене ставитися?", "Якими мають бути відносини, щоб ти в них почувалася щасливою?". Відповівши на ці питання, ти станеш краще розуміти себе і оточуючих чоловіків - цей метод насправді допомагає залучити в своє життя потрібну людину.

Іди в ногу з часом
Кожна четверта пара познайомилася завдяки інтернету, так чому б тобі не перестати ігнорувати цю опцію? Твої можливості дійсно безмежні - ти ніколи не знаєш, де і як відбудеться довгоочікувана доленосна зустріч, але додому до тебе він точно навряд чи заявиться, так що встати з ліжка і вийти "в світ" все ж доведеться.

Забудь про правила
У наш час немає ніяких обмежуючих правил для флірту і першого знайомства. Хлопці вже не вичікують три дні після першого побачення, щоб знову тебе кудись запросити: якщо він зацікавлений у спілкуванні, він зателефонує тобі вже наступним ранком. Те ж працює і для тебе - якщо тобі хтось подобається, не чекай, коли він зверне на тебе увагу - роби перший крок!

Бережися френдзони
У вас з ним було вже чотири побачення, а він навіть не спробував тебе обійняти? Час рухатися далі. Звичайно, є шанси, що хлопець просто нервує, але також імовірно, що він просто не бачить у тобі дівчину.

Не зациклюйся на хобі
Те, що хлопець не поділяє твою любов до бальних танців, зовсім не означає, що ви з ним не пара. Психологи одноголосні: спільні інтереси важливі для гармонійних відносин, але це не вирішальний чинник.
Вернуться к материалу